Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140141 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:34
..kad Nadalina muti jaja lalalalalaMačke
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:35
Eeeeeee da Pustolovko vidiš, ja to stvarno jako rijetko radim....nije da mi nije dobro...ali mi užasno smeta za želudac, probavu općenito..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:35
Dinstano povrće!
Isjeckam dajzeke,paprike....onda svega pomalo ii pirekrumpir
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:36
Monsićć...istina...paprike su jako teške za želudac!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:38
meni nius,zato jesu mom ocu on umire kad pojede papriku ja i mama sve mislili da on glumi jer gospoda nece svasta kad neke mi zene se potuzile da isto ne podnose paprike.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:39
pa Fiki ti bolje znas kuhati od mene zenturace.sta ti sve ne znas kukati cc
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:39
Vrag ih odnio i paprike, zašto mi onda ove pečene rog paprike ništa ne smetaju..mogla bi ih pojesti ne znam koliko, nisam primjetila da mi smetaju.....bit će prije da mi smeta dinstani luk ili što već....paradajzi mi isto koliko znam ne smetaju, ustvari kako bi mi smetali kad ih naprosto obožavam..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:40
..ja sataraš radim..da prvo usitnnim i izdinstam luk, narežem na tanke trakice paoriku i sajzek..sve to dinstam podljevajući vodom.pred kraj dodam kocke krumpira, dodam malo ćešnjaka i to je to, a u večini slučajeva ide riža ili tijesto umjesto krumpira.

Ja imam žgaru..za poginuti..zovem uvijek vatrogasce..a vilim to bređu..LOLLOLLOLLOL
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:41
ID?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:43
Da Wiz imaš pravo, jela sam, ne sjećam se gdje sataraš s rižom i govedinom, bio mi je prefin! Mislim da je možda riža nekako sve to ublažila, ne znam..ali taj puta mi ništa nije smetalo....
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:43
..šta ID??
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:44
One biljke...
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:45
..moonsi..ja više volim s rižom, i kak veliš ublaži težinu..al i sa tijesteninom je mljackaća..
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:46
Fiki...daj viš da te ne pratim..ID..one biljke..kaj ..niš ne povezujem..Stern%20Smile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:46
Fiki jel to buncas opet
ma sovice su krive dosle do Fikija sad sam ja na redu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:46
Ja radim -punjene lignje sa smeđom rižom!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:47

Fiki...daj viš da te ne pratim..ID..one biljke..kaj ..niš ne povezujem..[]
Onaj sukulent i ostala garda....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:47
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

..moonsi..ja više volim s rižom, i kak veliš ublaži težinu..al i sa tijesteninom je mljackaća..

Sad kad si mi rekla da može i s tjesteninom, morat ću i to isprobati, Hvala ti Wiz!

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:49
Fiki jesi nabavio one žute paprike?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:49
..nema na ćem moonsili..neg ubi me u pojam Frickilandus..ništa ga ne kontam..jel ti kontaš kaj je pjesnik htio rećć..jojjjoooj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140141 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.