Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 138139140141142 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:51
Nemam pojma, što, niste otkrili ID, ostalim biljkama koje imaš? Valjda to?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:51
Znaš..kaj sam ti rekao Echeveria...dali je taj tvoj sukulent? Monsić....nisam
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:53
Ufffff hebemu..paprike! Ja imam još neke u vidu....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:53
?
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:55
Mslm....da bum uskoro zgibal!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:55
..dali je moj sukulent..neznam ak me to pitaš..smile155nisam provjeravala još..
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:55
OK!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:56
..aj ti zgibaj.svaki dan tak veliš a ostaneš dugo iza nas..aj..gibaj gibanicu sa ovom sovomMačke
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:57
hajd Fiki prijatno ti spavanje.ja isla bonu za bolove popit boli me tintara nesto
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:57
Što, sad ćete svi zgibati...?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:58
sjedi Fiki sad ce 3 sata jos malo haha.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:59
niš..idem ondak i ja..mene niš ne boli..meni se ne spava..idem ća..bok curke i ti treća sestro..lijepo sanjajte..heheheMačke
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 00:00
Pozzz!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 00:01
Eto vas sad, kamo ste zbrisali?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 00:02
.moon.a ti si tu još..pa eto Fiki se tenta, Pustili boli glava a ja mislila da si otišla
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 00:02
Ev..ja se patim...tražim nekaj...moram skinuti par videa sa youtuba...Vrtlarica!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 00:03
Nisam otišla, još samo malo..pa onda idem...
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 00:04
..znaš kaj Fiki..il gibaj il neznam kaj..sad si sve razgonjo i eto te opet..dogibal..daj odlući se kaj buš..buš pipi il kaka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 00:05
tu sam i ja viz iscitavala sta ste pisali.pa Fiki de idi ne pati se dzaba hehehe.dj nam Viz neku salu da se smijemo ,mene ce proci glava tableta ce pomoci.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 00:05
..eto je na..ma znate kaj ljudovi dost mi jesad..niš više neznam ko kaj kad koliko..povlačim se..neznam ja to.. to ide moons..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 138139140141142 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,566 sekundi.