Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 243> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lelah....meni čak i na gardeniju liči
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Ovako,ovo znam o njemu: kupljeno u plodinama prije tri godine, u posudi su bila tri komada,komsije su ih podjelili svakoga zasebno, 2 su uskoro propala a ovaj prezivio.... kazu da je cvijetalo preljepo nesto roza ljubicasto ali jako sitno,,,, puno cvijetica na grani, tipa turskog karanfila samo puno sitnije, e sad, nesto radim pogresno sa njim, a neznam sta?
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Khan,nemaju mirisa,
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
evo nakon dugog vremena popisala sam svoje sukulente što sam zapisivala , htjela sam srediti bar nešto i ostalo je ovo koje nisam mogla naći ID i hvala 11111 koja je mislim s ovim nožićima (za cetering) za ispis naziva bila kreativna pa su i meni poslužili, idealani su jer s jedne strne je naziv biljčice a s druge se može napisati kojoj porodici pripada.
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
ovo ima Camelia ali ja nikako da naletim kad listam da zapišem
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ovoj je različito iako su u kući već poduže jedna je svjetlija a druga tamnija i to dosta
![]() ![]() Da li jedan te isti suculent |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
senecio crassissimus |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
peperomia ferreyrae ili happy bean |
|
![]() |
|
mislim da nisu iste ove echeverie, prva bi mogla biti black knight |
|
![]() |
|
Natalija hvala, i Camellia je prve dvije ID kao i ti a za echeveria ni ona nije sigurna, ma valjda ćeš ih vidjeti uživo pa pokušati prepoznati.
|
|
|
|
![]() |
|
Je li ova slika s neta ista kao maoja pod 4 ako je onda znam ID ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ili je to možda ova
![]() s neta ![]() moja |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Dado001 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 23 |
ma joj cijelo vrijeme cuvam papiric kako se zov biljka i sad ga nemogu naci,, kupio sam je na snizenju (ova biljka na mom avataru ) jel je ovaj kako da nazovem okrugli korijen skoro bez korijenja ,znaci ima jako malo korijenja ja sam to posadio i zalio ali se bojim da mi ne uvene svaki savijet je dobro dosao dali da je sad cesce ili rijedje zaljevam ili nesto trece da napravim sa njom , biljka mi je zakon,,,,hvala hvala...
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Meni ova biljka izgleda kao Nolina ili Slonova noga.
|
|
![]() |
|
Dado001 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 23 |
Kamelia, u meduvremenu sam nasao papiric - Beaucarne Stamm - pa cu malo sad viditi sto se kaze o njoj,.,,,, |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
To ti je samo sinonim, radi se o istoj biljci. Beaucarnea je stariji naziv.
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
dali znate kako se ovaj cvijet zove
![]() |
|
![]() |
|
jankić ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
|
![]() |
|
jankić prva bi mogla biti hypoestes, a druga zlatna ribica tj. nematanthus
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |