Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OSica-Moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OSica-Moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 17181920>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 17:15
OSica drago mi je što si sa nama i vidim da si već stigla do kavice. Panooramske sličice su predivne ali božuri su me oduševilismile120, jedva čekam nastavak a i proljeće gdje ću pratit razvoj tvog vrta na selu  
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 17:02
Prekrasno ne znam što mi je ljepše božuri, hortenzija ili kockavica smile211  Molim te čuvaj mi mi mini još malo smile143
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 14:17
Sanja,nisam ja baš takav majstor za komp.a predpostavljam da se IvanOS i ja znamo s Ptičice on bi me mogao naučiti.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 14:15
Ovaj mini iris je lijep i da Ksan vidi što čuvam za nju.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 14:12
Ova kockavica je mamina i ne širi se a ne znam zašto,svake godine jedna stapka s cvijetom.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 14:09
Ova je tako visoka,cca 1,5m,koju sam ja sredila jer mi je ugušila svjetlo roza hortenziju koja je ostala od mame a koju ću na proljeće pokušati rasaditi.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 14:06
evo još malo,hortenzija koja prošlo proljeće nije cvala,sredio ju je mraz.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 13:40
Da, da,...vidim, vidim da smo u suprotnim krajevima.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 13:15
Selo je Habjanovci,za one koji ne znaju to je 1 km od Brođanaca a malo više od Bizovca.Bit će i ostalih slika,IvanOS nije problem kava,samo dok nam stigne proljeće.Sanja to je malo na suprotnoj strani od tvoje vikendice.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 12:45
Evo mene malo u tvom seoskom vrtu. Lijepa je kućica. U kojem selu se nalazi? Božuri su ti krasni, predivne su boje, predivne slike. Hoćemo još. Photobucket nam je sada malo olakšao stvar i možemo hrpu slika samo dovući u kockicu, pa ih ostaviti da se same prenose. dakle nema izgovora.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 12:06
Prekrasni su ti božuri.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
IvanOs View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao
3. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IvanOs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 11:57
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

Od moje majke naslijedila sam kućicu s dosta velikom okućnicom,gdje pokušavam napraviti seoski vrt.Htjela bi pomiriti vrt,mali voćnjak i cvijeće.Puno posla,malo pomoći,ali polako.

Gdje se to nalazi da navratim na kavu!

Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao.
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 11:44
Osice, dobrodošla! Drago mi je da si se uključila sa ovom lijepom kućicom i prostranom okućnicom, a i slike su odlične! Božuri su redom prekrasni, ali ovaj rozi je wow smile39...
Veselim se slikama!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 11:08
Znam i meni se neda nakon što cijelo radno vrijeme provedem za računalom ali polako .... pa imamo doživotno vremenasmile96
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 11:03
Hvala Karmen ali sporo je ovo s usnimavanjem slika,pa me umara.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 11:02
Osice, krasno predstavljanje....nastavi....mogu osjetiti miris božura...
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 11:02
Ovo je zadnje za danas.Umorio me photobucket.Slike su od prošle godine.Ova će doći na red na proljeće.

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 10:59
Pokušavam ih skupiti ako budem mogla što više.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 10:56
Slike su dosta velike a smanjila sam ih.Ne znam koji mi je ljepši.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 10:55
Moj cvijet broj jedan je božur,što ljepota,što miris.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 17181920>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.