Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 38>
Korisnik
Poruka
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 20:50
Buduća aleja perunika i narcisa

Karanfili čekaju proljeće

I turski karanfili odoljevaju zimi

i ruže su žive Smile

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 21:00
Kod tebe je proljeće stidljivo provirilo......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 21:08
Peršin listaš neumoran je

imamo i zelene salate ispod agro folije

Nekoliko gredica luka

Blitva

Poriluk

Ovo je druga strana vrta koja je pokrivena slamom, izolacija je dobra jer sve su slike učinjene danas Smile

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 21:09
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Kod tebe je proljeće stidljivo provirilo......

Čim se pojavi sunce odmah sve krene Smile
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 21:15
Evo Ksan, došla ja i do tebe!
Pa vi nemate skoro ništa snijega...kod nas će biti tako valjda za mjesec dana!...malo se otopi, pa padne novi, i tako u krug!
...mala vojska ljubičica je prekrasna...ja nemam i nemam sreće sa njima...šmrc!
..želim ti da ti što prije procvjetaju!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 21:29
Iza ograde

i da ne zaboravim, ovako sam zmotala albiciju  Heart

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 22:00
Da li je ovaj omotač za albiciju isti kao pokrivač salate ? Kad prođe zima , molim te javi da li je koristio omotač?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 22:04
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

Evo Ksan, došla ja i do tebe!
Pa vi nemate skoro ništa snijega...kod nas će biti tako valjda za mjesec dana!...malo se otopi, pa padne novi, i tako u krug!
...mala vojska ljubičica je prekrasna...ja nemam i nemam sreće sa njima...šmrc!
..želim ti da ti što prije procvjetaju!

Dobro mi došla. Nema puno snijega samo malo ga je palo ovaj put Smile
Ljubice su u mom uredu jer jedino tamo imaju uvjete za život, hvala na lijepim željama smile78
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 22:07
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Da li je ovaj omotač za albiciju isti kao pokrivač salate ? Kad prođe zima , molim te javi da li je koristio omotač?

Je isti je i smokvicu malu imam pa sam i nju zmotala Smile nadam se da će preživjeti.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 13:06
Malo sam opet kod tebe provirila. Krasno se drže biljke u ovoj našoj (dosta) blagoj zimi. A one mace na prozoru....preslatko.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 17:33
Ksan vidim da je i tebe pohodio snijeg koji godi mnogim biljčicama . ipak je toplo ispod njega, kad se pojavi malo više sunca bit će to rapsodija svegaThumbs%20Up
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 18:14
Ma ima te!!!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 09:18
Prošetala sam po tvojim snježnim stranicama i čekam prve slike vrta bez snijega.Nadam se da će ti sve lijepo dočekati proljeće.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 11:51
Vidi ti kakve je ljepote moja baranjka stvorila za godinu dana.
Svaka čast carice! Skidam kapu!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 18:25
Ksan,prizori su fantastični...svaka ti čast za povrće,a i cvećkice u vrtu odlično prezimljavaju
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 21:01
Ksan evo i ja uspjela prošetati do tebe, tek da ostavim trag i da te pozdravim!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 14:17
Došla sam te posjetiti,a naravno i ova dva ljepotana,vidim i dalje jedu cvijećeLOL
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 14:23
izrasle iz zapiknutog listića, neke prije neke kasnije ali sve me vole

[/QUOTE] Bravo,preljepe će ljubičice nastatiClapsve pohvale!
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 15:07
Sanja 123 puno hvala na posjeti Smile
Aralija jedva čekam toplije dane smile198
Dadinica smile78
Camellia i ja se nadam Smile hvala na posjeti mom skromnom vrteku smile78
Susjed Gogo  smile213 dobro mi došao Smile
Betty, Monstera  smile79
Jaca ovaj svijetli čupavi taj je štetočina Confused al ajd oprošteno mu je, kad malo odraste najvjerojatnije više neće, pa dočekat ćemo i to smile187

Belina hvala na posjeti i na pohvalama  a ljubice svaki dan su sve veće Heart
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 15:32
Evo malo sobnog  Smile

Ovdje čak i gljive rastu, jako kvalitetna zemlja Embarrassed

Ovom smo sad promijenili zemlju i nadamo se da će dobiti nove grane na mjestima gdje je izgubio listiće. Neko ga je pošteno sredio ili ja ili mačak Confused

Ona na poslu mi je puno ljepša ova skoro da ni ne raste Confused

i druga

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.