Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 38> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod tebe je proljeće stidljivo provirilo......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Čim se pojavi sunce odmah sve krene ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Evo Ksan, došla ja i do tebe!
Pa vi nemate skoro ništa snijega...kod nas će biti tako valjda za mjesec dana!...malo se otopi, pa padne novi, i tako u krug! ...mala vojska ljubičica je prekrasna...ja nemam i nemam sreće sa njima...šmrc! ..želim ti da ti što prije procvjetaju! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Da li je ovaj omotač za albiciju isti kao pokrivač salate ? Kad prođe zima , molim te javi da li je koristio omotač?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Dobro mi došla. Nema puno snijega samo malo ga je palo ovaj put ![]() Ljubice su u mom uredu jer jedino tamo imaju uvjete za život, hvala na lijepim željama ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Je isti je i smokvicu malu imam pa sam i nju zmotala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Malo sam opet kod tebe provirila. Krasno se drže biljke u ovoj našoj (dosta) blagoj zimi. A one mace na prozoru....preslatko.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ksan vidim da je i tebe pohodio snijeg koji godi mnogim biljčicama . ipak je toplo ispod njega, kad se pojavi malo više sunca bit će to rapsodija svega
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ma ima te!!!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala sam po tvojim snježnim stranicama i čekam prve slike vrta bez snijega.Nadam se da će ti sve lijepo dočekati proljeće.
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Vidi ti kakve je ljepote moja baranjka stvorila za godinu dana.
Svaka čast carice! Skidam kapu!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ksan,prizori su fantastični...svaka ti čast za povrće,a i cvećkice u vrtu odlično prezimljavaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ksan evo i ja uspjela prošetati do tebe, tek da ostavim trag i da te pozdravim!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Došla sam te posjetiti,a naravno i ova dva ljepotana,vidim i dalje jedu cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
izrasle iz zapiknutog listića, neke prije neke kasnije ali sve me vole
![]() [/QUOTE] Bravo,preljepe će ljubičice nastati ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sanja 123 puno hvala na posjeti
![]() Aralija jedva čekam toplije dane ![]() Dadinica ![]() Camellia i ja se nadam ![]() ![]() Susjed Gogo ![]() ![]() Betty, Monstera ![]() Jaca ovaj svijetli čupavi taj je štetočina ![]() ![]() Belina hvala na posjeti i na pohvalama a ljubice svaki dan su sve veće ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |