drvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LJudi moji stvarno ću se umisliti nakon ovih vaših komentara...kratko rečeno cvatem
![]() Hvala na blagoslovu to nam svima treba ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Tvoji likovi su prepoznatljivi....... prekrasno......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Uvijek pratim tvoje nove radove |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
trebalo mi je nešto ljepo na današnji dan.....i slučajno otvorim ovu stranicu.....i naiđem na preljepe radove.....hvala ti što ih podijeliš sa nama....oduševljena sam......prekrasni su....
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
opet sam ispočetka pregledala i stvarno ostala bez daha.....imaš Božiji dar.....sveti Antun mi je poseban.....on mi je najdraži......ma, sve je preljepo....sviđa mi se......
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
bez rijeći sam ovo je fantastično bravo draga moja umjetnice
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prelijepo!
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
čestitam na radovima...krasno...
kak ti miriši kada radiš...obožavam miris drveta...pratit ću i dalje ovu temu... |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ovo je prekrasno i nevjerojatno, svaka čast
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
večer...radiš li išta?...nema ništa novih slika...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gigilou ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 16 |
Evo i mene slučajno navratila i ostala bez riječi. Takvi umjetnički radovi više se ne rade, to je prelijepo, kao da su živi. Gledala sam nedugo poprsje poznatog pisca, sve nešto kockasto i ružno, ni do koljena ti nisu takvi razvikani "umjetnici". Bravo, bravo, bravo.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Navratih ponovo i samo što imam reći je
![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Dragi moji, ovo nije talenat, ovo je Božji dar. Blue sky ne mogu ništa reći, a da se ne ponavljam, ali ja još nisam vidjela takva prekrasna djela. Djelo jednog amatera, žene.Pa ti si svakom od njih utkala dušu...i sad mi je palo na pamet, a zašto si ti plavo nebo??? |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |