Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 312> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mislima si mi
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Slika je zaista lijepa i neće ništa smetati što je ovdje. Tebi hvala na šetnjici po mome vrtu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Milice,bila malo svrljala,stvarno imas dosta toga sto bih i sama pozelela....
Evo ostavljam ti trag Ps.ovu sliku sam pronasla na forumu,ali eto greskom je postavi nije moja,ne mogu je obrisati....htela sam je nekom poslati da vidi...ali eto moje bryopletosti...izvinjavam se vlasniku fotografije i biljke...prelepa je ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ajama, dobro došla, kad bih znala da posjete stižu, kava bi odmah bila tu ali mi u kući jako rijetko sami pijemo kavu, jedino kad dođu gosti.... Ako si za čaj ???? e to je skoro svaki dan, veliki čajnik.......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Petit,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Bila sam u vrtu DVA sata, nadam se da nisam smetala. I nisam SVE prošla pa ću navatiti ponovo.
![]() Čestitam na ovakvom vrtu, imaš zlatne ruke!! |
|
![]() |
|
Monstera,
![]() Antonija, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kopirala sam recept.
i moji vole kokos, a ovo mi se čini jako jednostavno za napraviti! u nedjelju je festa i ovo pravim! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monstera, što bih ti zamjerila ?????? kad je to tako.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dobro kažeš Milice, tako je i kod mene, kad nema slika biljčica,a mi ćemo stavljati kolače....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monstera,
![]() Moon, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Blue
![]() Moon ![]() Dobro mi došle, volim peći kolača a i jesti a onda i ponuditi goste.... |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Milice, vidim počela si i ti privlačiti goste s kolačima! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ti si stvarno dobar domaćin -hraniš ptice -hraniš nas šetače
![]() |
|
![]() |
|
Dadinice, drago mi je da ti se kolač svidio a zaista mi je drago da je još netko uzeo ovaj recept jer sam ga i ja od nekoga dobila.... Hvala na pozdravima od tvojih komšinica i neka uživaju u ovom kolačiću ako vole kokos i čokoladu....
I tebi puno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdrav Milice!
Kolač isproban, dobio je vrlo visoke ocjene, a recept razdijeljen po komšiluku i bez da sam te pitala. Nadam se da se ne ljutiš... Uglavnom, moje komšinice te pozdravljaju!! A ja ti šaljem ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |