Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ajamin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ajamin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 145>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 18:06
ovo je sad dobilo više mjesta

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 21:54
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

moje sobno cvijeće je dobilo mjesto u kupaoni koja se ne upotrebljava. pokraj radijatora im je bilo prevruće

Blago njima...imaju celo kupatilo samo za sebe
Koja ti je ovo biljčica između šeflere i difenbahije?Baš mi je interesantna
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 21:59
Da nije i to neka vrsta difenbahije?
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 13:33
 hvala na šetnjici.i ja mislim da je to nekakva difenbahija.imam ju već dogo -bar 5 godina i vrlo je zahvalna.kad bude prevelika ja ju prikratim i ona tjera odozdo
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 13:54
Hvala ti na odgovoru...jako je lepa i dekorativna
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 16:13
tvoje sobne biljke  baš dobro izgledaju,i ja jedva čekam adenijume da procvjetaju,jako mi se sviđaju no na žalost nemam niti jedansmile79
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:16
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

tvoje sobne biljke  baš dobro izgledaju,i ja jedva čekam adenijume da procvjetaju,jako mi se sviđaju no na žalost nemam niti jedansmile79
hvala na posjeti.biljke su znale i bolje izgledati,ali ove godine im je prevruće.mm ima lošu cirkulaciju pa samo ''hajca''grijanje.
adeniumi se dobro drže.onaj jedan što ima pupove će valjda procvijetati
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:58
pošto svi nude kolače svratite ne sutrašnje

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:01
Zar si i ti skužila kako privući goste u vrt? Ovi su ti prekrasni, vjerujem i prefini!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:14
možete navratiti i na kokošiju juhicu s svježim rezancima

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:15
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Zar si i ti skužila kako privući goste u vrt? Ovi su ti prekrasni, vjerujem i prefini!
tako ti je to kad ne možemo u vrt.kod nas pada ko ludo i tko zna kad ćemo van
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:18
I kod nas pada, ma lijeva ko iz kabla...Baš sam isto neka ko i ovo vrijeme, dosadna već sama sebi, što ne mogu već nešto vani raditi...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:25
I kod mene pada ko ludo, grmi, puše....bljak. Taman vrijeme za kavu i kolačić kod drage ajamesmile78
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:29
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

I kod mene pada ko ludo, grmi, puše....bljak. Taman vrijeme za kavu i kolačić kod drage ajamesmile78
eto zato sam vas i pozvala
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:34
Hvala na pozivu!
mmmm, s makom, moji omiljeni!

A kada kažem da se debljam od lošeg vremena, nitko mi ne vjeruje. Ne može se van, pa se peku (i naravno jedu) kolači...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:42
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Hvala na pozivu!
mmmm, s makom, moji omiljeni!

A kada kažem da se debljam od lošeg vremena, nitko mi ne vjeruje. Ne može se van, pa se peku (i naravno jedu) kolači...

da nisi dodala ono u zagradi nebi ti ni ja vjerovala,a ovako te potpuno razumijem
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 17:27
ovom je vrijeme da dođe proljeće.nekako je jadno

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 17:29
ovo čeka presađivanje.već slabo ima zemlje

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 17:30
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 17:38
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

pošto svi nude kolače svratite ne sutrašnje

vidim ja da se ovdje peku masnice i"mise" rezanci a šta cemo ta šorovi su i onako hladni a bašce mokre i smrznute,nego domačice mogla si malo i podebljati mak i oraje ta ima i nas kojima treba koja kila
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 145>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.