Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čudne gljive su možda lisičice,a možda i slične otrovne maslinove zavodnice.Jagoda kaže da je drugi put detaljno slikam sa svih strana.Mislim ipak da su lisičice pristigle u vrt sa šumskom zemljom.Ali sumnjam da ću ih jesti.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Puno sreće, zdravlja, cvijeća,ljubavi i uspjeha u Novoj!
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vidim da jaaako dugo nisam bila u svom vrtu.Nedostatak vremena.Naravno da svima želim puno sreće i zdravlja u Novoj godini.Moram prošvrljati po Photobucketu imam li još koju neobjavljenu fotku vrta kad već nemam novih fotki.Trebala sam putovati prošli petak ali je bila orkanska bura,pa noć muzeja na kojem na kraju nisam bila.Možda odem ovaj petak.Imam i Travine perunike za posaditi.Moram okopati češnjak i kapulicu.Zanima me je li se primio ružmarin.A najviše se veselim loženju drva i novoj kupaoni.Naravno ako je montirana.Sve ovisi o prognozi i nekim drugim okolnostima.
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kiki držim ti fige da napokon odeš, i da uživaš u svemu što planiraš obaviti
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kiki -ko...nadam se da ćeš uspjeti otputovati i uživati u svim svojim naumima
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kiki pa ni kiša te ne mora obeshrabriti, jer na S neće padati vjeruj mi, u boj na otok svoj
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kiki, samo te pozdravljam!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga.Šaljem i ja pozdrave.Nažalost sutra ne putujem.Imam ovaj vikend neodgodive obaveze.
|
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prošetala sam... kaktusnjak mi je mrak
![]() |
|
![]() |
|
Jadva ga čekam vidjeti.Preživio je bure,oluje i potope.Jadino još nije neke velike minuse.Prošle godine za vrijeme minusa su svi ti kaktusi bili u kući.
|
|
|
|
![]() |
|
Evo me.Bila,vidjela,vrlo malo slikala.Nemam što.Dosta je tužna slika vrta u kojem već dugo nitko ne živi.Vrijeme je bilo presavršeno.Proljeće.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kiki sigurno imaš asa u rukavu pa ipak je otok
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Kikice. samo da te pozdravim!
Heheh, gljive u vrtu- bilo bi super da su lisičice!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Obzirom da nikog nije bilo mjesecima očekivala sam veću džunglu.
|
|
|
|
![]() |
|
E jesi majstor fotke, ma zalazak može biti takav samo iz tvoje ruke
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Novi zidići.Sestra misli da preko ovih zidića zmija ne može unutra.Hahahah
Sad su mexikanac,ruža i bršljan kao u bunaru. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |