dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 139> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim da proljeće kuca i na tvoja vrata
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
dadinice, kod mene u vrtu su procvjetale biljke koje prkose zimi-kukurijeci bijeli i crveni a zimski jasmin se okitio prekrasnim žutim cvjeticima. možda uskoro sleti i proljece ili....da ipak otvorim kapiju? ipak necu bojim se za one vitamine u pušnici.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bome ću ja otvoriti i vrata na putu i kapije i komad ograde.dosta mi je zimuštine.
kod tebe baš dobro zašlo proljeće,nije samo navratilo
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Stvarno stiže proljeće kod tebe. Fantastično. To je odmah pravi poticaj za cvjetoljupce. Jednostavno se živne.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
e cure moje mislim da se mi prerano radujemo.ako ste pročitale sedumovu prognozu znate da ce nas ovaj jedini cudljivi,ženski mjesec opet oko 10.gadno zeznuti.pobjeci ce proljece i kroz zatvorene kapije.
|
|
![]() |
|
a gdje nam je vlasnica ovog lijepog vrta dok mi ovako čavrljamo na njezinom ataru?
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ma imaš pravo SlavujVk, taman se pojavi malo sunca da zagrije naša dvorišta i naša srca i unese nadu da se proljeće ušuljalo ... kad ono bijelo iznenađenje i debeli minus. A svi smo već nestrpljivi
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
U kaliću su dok ne ocvjetaju. Kada sam ih nabavila, bio je još snijeg i blato pa ih nisam mogla posaditi odmah na mjesto, a već su bile potjerale. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Baš se radujem! Ali, proljeće je bar domaće, čemu kuca? Neka slobodno uđe (već jednom!). |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() Kukurijeci mora da su krasni! Kod mene su na spisku želja... A zimski jasmin, viđala sam ga i uvijek me oduševi njegov cvijet u ovo doba godine. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdrav, Sanja! Ne samo da je sve živnulo... JA sam živnula! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Tu sam, Slavice, tu sam... Neke jutarnje obaveze... Drago mi je što čavrljate u mom dvorištu! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Karmen, drago mi je da si navratila!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Morala sa i je navratiti kad ti osta kapija otvorena
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
proljeće je naveliko kod tebe najavilo svoj dolazak
|
|
![]() |
|
Samo ti navrati, na kapiju ne gledaj! Dobrodošla si ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Moon ![]() ![]() Raduje me svaki pomak. Nadam se da neće dugo čekati na konačni dolazak! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Jos je prerano veseliti se proljecu, al je ipak lijepo vidjeti cvjetice koji nam ga najavljuju.
Ja zato nemam niti ogradu, niti vrata, pa nek dode proljece cim prije.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |