Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 203> |
Korisnik | |
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
samo navratila da te pozdravim..i nagledam s emalo...jer kod tebe posebno sam uživala...
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mdrakulic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Cao,samo da pozdravim ekipicu i korijenka ;))
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tu sam društvo...... hvala što svraćate, nema previše novosti na hacijendi ali mi je glava puna novih planova za sljedeću sezonu. Jedva čekam, a u očekivanju proljeća čeprkam po kućnim biljkama, nešto presađujem i što moram i što ne ali bitno je da se osjeti zemljica
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
a da se poslika to što se presađuje?????????da i mi uživmo
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
korijenko tvoj vrt je vjerojatno i u zimi cool.pokaži nam
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo i mene u tvoj besprijekorni vrt...od kada sam se pridružila našoj cvijetnoj družini a sad ima već i par godina tvoj me vrt svake godine oduševljava..nadasve grote koje su sad apsolutno dobile svoj oblik sa naraslim sukulentima,puzavcima praktički su mi savršene i tvoji krugovi koji su več dobili svoju formu,nemam šta odvojit od cvijeća sve što si pokazala mi je divno i prekrasno uklopljeno...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Danas sam rezala anemone i stalno mislila na tebe i na Hacijendu. Toliko su se raširile da sam već i susjedi dala, taj me cvijet uvijek oduševi, ima nešto posebno u njemu i podsjeća na tebe.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Aralija, Ajama, Monstera, Duda, Lantana
![]() ![]() Duda Lave ove ću godine prvi puta razrjeđivati biljke u grotama i oko njih. Te kamenjarke se jako brzo šire pogotovo phloxi. Srećom imam jedan veliki projekt (grota-kamenjar , ne u mom vrtu) koji ću početi odrađivati ovo proljeće pa će sve biljke završiti tamo..... Lantana, ja sam anemone isto porezala prije cca 2 tjedna i imaš pravo to su male-velike daveži, nikako da se ih rješiš , i kad ih iskopam(viškove) evo njih opet, ne znam od kuda ali i mali korijenčić ako ostane one niknu ![]() Pozdrav svima...... evo sad kod mene pada snjeg ko lud... opet ona bijela g....na. Kad će više to proljeće.I taj blentavi svizac je već ostario pa priča bedastoće ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kod tebe pada snijeg?????Svizac je uvijek bio stari,vele da pogodi vrijeme 40%.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ajd ak imate viska anemona...sjetite se mene
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Neka pada, neka pada.. daje nam vremena da se odmorimo, opustimo i pričekamo nove proljetne avanture i nove projekte
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Nakon dugo vremena bila u šetnji i moru reći da sam se umorila ali i oduševila ljepotom...moja je želja jednom pokazati nešto slično samo moje :)
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Danas me je bilo definitivno sram kad je Natali na facebooku objavila sliku iz mog vrta i kad je Drži stavio slike sa ZG-RI druženja na hacijendi. Stvarno grozno da moji dragi gosti stavljaju slike a ja ih ko neka šrtina "čuvam" u fotiću....... a dobro...krenimo danas sa aprilom. Puno je slika ali molim strpljenja u nadi da će vam se svidjeti ;)
Počinjem sa ukrasnom breskvom koju mi je poklonio Muhle, strašno sam sretna što ju imam jer je DIVNA!!! |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |