Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 52> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam drage moje,evo zaboravila sam na još jednu ljepoticu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prekrasne su draga kao i ono sve na prozorima
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Echeveria shaviana x strictiflora |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Camellia,pa koliko ti imaš takvih ljepotica
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasna ti je ta zaboravvljena
|
|
![]() |
|
aralija i moon hvala puno.
mali kaktus kako koja propadne ,ja ih odmah zamijenim.Ma šalim se,puno sam ih zaboravila slikati još prije,a ove nove u ponudi me odmah oduševe,sve su ljepše i ljepše. ![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
JEKA FRA ...krasna je
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Jeka koliko još imaš aseva u rukavu, ma ne igraj poker prikaži sve na svojoj stranici, da se ne mučimo parcijalno gledati, btw, super su
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
ocu aralija samo da skontam kako
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img600.imageshack.us/img600/12/p2090024.jpg">[/IMG"> Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Kupila sam jučer echeveriu i presadila sam je u malo veću teglu. Zanima me koliko često da je zalijevam i da li da je držim u kući na prozoru ili vani? Živim na kontinentu.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
preko ljeta zalijevaj jednom tjedno, preko zime ju drži na prozoru.
|
|
![]() |
|
Ova će me krasotica podariti cvjetićem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kako lijepo nisko ima pup, a moj otišao nebu pod oblake ?
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kod mene jedna agavoides ima bar 4 cvjetne stabljike, moram je slikati
glikice i ovoj će grana otići visoko, tek je počela izbijati |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Baš lijepo Aralija, uživaj, a mi ćemo preko sličica. Glikice i ovaj će otići nebu pod oblake kak ti kažeš
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |