Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 150151152153154 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 18:25
kad će više proljeće da prestaneš misliti na klopu, ista si mm , ja bih malo da skinem koju kilu ali od njega nemoš , u ovo zimsko vrijeme najveći dio slobodnog vremena provede u horizontali a kad ustane pred frižiderom, što se tiće prove nisam ju jela od kad mi je umrla mama a to je već 13 g. i nikad sa pekmezom 
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 18:50
e pa da i ja probam kolačić,uživanje je kod tebe ,uz cvjećkice svaki put  i slatkiš,ma  pravi dobitak smile79
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 18:58
Milice, da ti podnesem izvještaj!
Proju sam napravila i zaista joj je ime "bila je fina".
Tek što sam je izvadila iz rerne, skupilo se Željkovo društvo... Za par minuta su dječurlija sprašila sve, mm i ja smo jedva dograbili okrajak da probamo!
Da bi jedan malac na odlasku pitao - teta Anita, kad ćeš opet praviti ovo, da znam kad treba doći..."

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 19:19
Enrikova nona,smile71poredovih mojih gladuša oko mene nema skidanja kila a i meni bi  dobro došlo skidanje kila a kad dođe proljeće onda će biti drugi prioriteti a sad svaki dan još za vrijeme ručka se dogovaramo što će biti  za sutra....
Provu uvijek pravim s pekmezom , sada sam dodala i brusnice a moji su rekli da drugi puta dodam još višnje i grožđice.....

Sarajka,smile78dobro mi došla.Ja volim jesti kolače i kuhati pa mi onda nije teško praviti, samo kad ima tko pojesti .....

Dadinice,smile78drago mi je da ti se svidjela prova a kako si imala dobre potrošače, znači da moraš ponoviti gradivo .... Hvala ti puno.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 21:19
Nos mi dobro radi,pogotovo za kolače!

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 21:27
Vijolica,smile71dobro mi došla... U ovim zimskim danima samo smišljamo što bi jeli......
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 19:40
Kod Milice uvijek ima i za jesti i za uživati Clap
život je more
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 20:50
Lantana,smile78veselim se kad te vidim u mome vrtu pa dođi opet...ponekad.....
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 21:07
Ja malo došla u vizitu, samo da znaš.
I pozdravljam te, samo da znaš.
Doći ću ti opet, samo da znaš !
Odoh dalje.....
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 21:24
Glikica,smile78primljeno na znanje i veseli me tvoja posjeta.....samo da znaš .... i pozdrav i tebi...... i dođi opet......
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 06:29
Evo mene malo i k tebi, da provirim što radiš, vidim i kod tebe ima po koji krasan cvijetić, ali i kolača ... njam njam jedan sam uzela LOL.
Jučer sam škicala sjemenje po njuškalu pa sam te se sjetila... kako si pričala da ćeš sijati callistemon , vjerojatno još nisi jer je rano, ali baš me zanima kako će to ići pa se možda i ja odlučim za taj pothvat.

Šaljem ti lijepe pozdrave smile78
belica,zagreb
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 16:09
Belica,smile71pozdravljam te u mome vrtu. Nisam još sijala kalistemon jer zapravo ne znam da li imam ili nemam sjeme. Pobrala sam čahurice sa kalistemona iz moga južnoga vrta i baš danas sam gledala što je s time. Čahurice su otvrdnule a kad ih razlomim ne vidim nikakvo sjeme. Morat ću još malo bolje pogledati da li u tim čahuricama ima sjemena.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 12:39
Proljeće je zavirilo i u moj vrt.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 12:41
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 12:43
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 12:45
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 12:47
Napupala mahonija....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 12:49
Bijela lonicera.... Prošle godine je počela cvjetati i imala samo nekoliko cvijetića. Nadam se da će ih  ove godine biti više....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 12:51
Proviruje i rabarbara.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 12:53
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 150151152153154 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.