Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 276277278279280 282>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 12:50
Prelijepe fotkice vrta,nemogu izdvojiti koja mi je ljepša smile120
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 12:05
29.svibanj 2012.

11.lipanj 2012.

13.lipanj 2012.

21.lipanj 2012.

Srpanj 2012.

Kraljevski Ljiljan

Mačak Žučo

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 21:57
Originalno poslano od člana Wolfsbane Wolfsbane napisao:

prekrasan vrt i vrlo inteligentan izbor biljaka, imas jak karakter kad se mozes oduprijeti egzotama,za razliku od puno nas (ukljucujuci mene hahah) :)
    Wolfsbane i tebi dobrodošlica. zahvaljujem na komentaru za izbor biljaka i vrlo me razveselio. uskoro stižu slike lipnja i srpnja pa se nadam da ce pravi znalac imati što analizirati i naravno očekujem komentare
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 21:40
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

prvi puta sam prošetala tvojim vrtom i bas me osvojio predivan je ,vidim i ti voliš potočnice one su baš predivne u svim kombinacijama
rosa dobro došla u moj vrt.što se tiče potočnica ,one su malo vrtno blago, nezahtjevne,same se zasiju i što me najviše obraduje to je kada mi se nekim čudom pojave bijele i roza.još sam primjetila da one sebi same pronađu mjesto gdj ce se najbolje uklopiti među ostalo cvijece. i još nešto
    plavu boju cvijeća priroda ne daruje lako!
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 20:14
prekrasan vrt i vrlo inteligentan izbor biljaka, imas jak karakter kad se mozes oduprijeti egzotama,za razliku od puno nas (ukljucujuci mene hahah) :)
velika gorica
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 20:11
bez suvisnih rijeci....predivno....bravi i za svaku pohvalusmile141
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 19:46
prvi puta sam prošetala tvojim vrtom i bas me osvojio predivan je ,vidim i ti voliš potočnice one su baš predivne u svim kombinacijama
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 22:14
hvala lantana,dobrodošla u moj vrt!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 22:07
Prekrasno sređen vrt, odlična ideja s malim cvjetnim otocima nasred zelene trave  Clap
život je more
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 21:42
ako ih razmnožavaš sjemenom treba im od3-4 god da procvjetaju.ja sam prošle jeseni razmnožila djeljenjem korjena i neki su vec procvjetali. sjeme kukurijeka je jako teško uhvatiti jer danas čahura izg leda nezrela a sutra vec pukne i sjeme se razleti.kukurijek ima dormantno sjeme što znači da se mora smrznuti da bi proklijalo. kada nikne jako sporo raste,biljčice su jako sitne i vrlo često ih pokopam
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 21:05
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

u kaljićima su kukurijeci. šta pripremam? vidjet ćeš rezultate na slikama.ponekad cu napisati što radim,ali imam jedan problem-kada počnem pisati ili pričati o cvijecu-neznam stati

E sad znam da možda baš i nije u redu da razvlačim temu, ali jesu li te posađene biljčice dobivene dijeljenjem matične biljke ili su iz sjemena. Jako me to zanima. Moji crveni samo što se nisu rascvjetali, a uskoro će i bijeli. Moja susjeda je juče u Mohaču kupila plavo ljubičasti (ako, jer nema cvijet, nego je samo slika). Sljedeću subotu ne radim pa ću se i ja počastiti jednim takvim ljepotanom. Ma nema veze i ako i ne bude te boje.

A ovo što voliš pisati o cvijeću, to me veseli, takvi me ljudi oplemenjuju i volim ih imati blizu sebe. Makar i samo putem cif-a

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 20:47
Predlažem da postaviš stražu kraj toga kaktusa jer koliki je interes moglo bi ti se dogoditi da odjednom dobije noge i utekne po cijelom našem kraju.....( šala)
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 20:27
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

.... ponekad cu napisati što radim,ali imam jedan problem-kada počnem pisati ili pričati o cvijecu-neznam stati

A tko kaže da moraš stati???
Ima nas više koji volimo duge postove iz kojih se može nešto naučiti.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 19:57
u kaljićima su kukurijeci. šta pripremam? vidjet ćeš rezultate na slikama.ponekad cu napisati što radim,ali imam jedan problem-kada počnem pisati ili pričati o cvijecu-neznam stati
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 19:36

Svaki put kada se zaletim na cif da malo pogledam novina, kod tebe se zadržim malo duže, analiziram svaki detalj i jedva čekam neku novu sliku. Zato, molim te, nemoj nas dugo držati u neizvjesnosti.

Eee, a sad, malo nam i opiši pojedine slike, kao npr.što se nalazi u onim kaljićima, u kojima su presadnice ? Ili nam napiši radiš li već kakve pripreme za tvoje cvjetno carstvo? Imaš li samo cvijeće ili i neki skriveni vrt? Jooj, sve me zanima...     

P.S. Osjećam da će tu biti još svakakvih ugodnih iznenađenja.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 18:58
ajama,dobro došla u moj vrt.
hvala na lijepim komentarima.
uskoro stižu slike lipnja i srpnja pa svrati da vidiš rascvalo ljeto.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 18:40
slavice upravo sam pogledala tvoj prilog.mogu ti reći da si fenomenalna.to je još lijepše nego na slikama,ma da je slikano u vrijeme cvatnje.
čast mi je sudjelovati na istom forumu s takvim znalcem
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 17:07
Originalno poslano od člana glorija glorija napisao:

SlavujVk jel mi možeš reci u kojoj emisiji je bila reportaža o tvom vrtu,rado bi to pogledala.

u emisij zlatna dolina vinkovačke tv .potraži video galeriju vk tv i emisiju prikazanu20.5.2012.
Na vrh
mdrakulic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mdrakulic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 16:57
Ovaj vrt ne da je prekrasan vec bozanstven,zaista vrt je kao iz bajke! Svaka cast!!
Na vrh
glorija View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje glorija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 16:17
SlavujVk jel mi možeš reci u kojoj emisiji je bila reportaža o tvom vrtu,rado bi to pogledala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 276277278279280 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,688 sekundi.