kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 47> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dadinice nisam Valentina ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Jagoda - ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Već sam počela misliti da ti je ime Valentina, da ti je na Valentinovo još i rođendan i godišnjica braka!!!
Kooooliko predivnih biljaka! U pravu su cure, takvog Valentina treba paziti i maziti. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dugo nisam bila kod tebe u vrtu...Svašta lijepoga ima kod tebe..Pokloni za Valentinovo su
![]() Hvala i ovdje za poklon koji si mi poslala za rođendan, draga Kamelia ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lela, hvala ti na posijeti,rodu obožavam i jedva čekam da dođe.A zar ja to vidim još jednu obožavateljicu hibiskusa?
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Kamelia, sve sam ti u vrtu obisla! Prekrasnog cvijeca imas, roda je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n - hvala ![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Baš si se lijepo ponovila. Juče sam posijala sjeme lupinusa, sitnih crvenih karanfilčića, patuljasti pakujac bijeli i pakujac bijelo plavi. Sijala sam prema mjesečevom sjetvenom kalendaru. Dakle bit će presadnica. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti ane
![]() |
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Prelijepo,pravi raj za oči..vidi se da si prava ljubiteljica cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=blue sky] kakvi noviteti oči mi ispale[IMG]smileys/emot147.gif" align="absmiddle" alt="smile93" />
[/QUOTE Vjeruj mi da su i meni ispale,samo me zanima da li će to takvo i biti.Jer ja imam iskustva,kupim jedno,a ono na kraju sasvim nešto drugo. |
|
![]() |
|
Sarajko, nema niti u mom gradu baš nekih lukovica,kao što kažeš uvijek ista ponuda.Ali sam imala priliku otići u Baumax pa sam se malo ponovila,a šta bi tek bilo da živim u blizini ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari hvala ti,imaš pravo da sam nestrpljiva sa sadnjom i da vidim što će od toga uopće biti ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kakvi noviteti oči mi ispale
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o divni su ti noviteti,na žalost kod nas uvijek ista ponuda,a nekih neobičnih lukovica možemo samo sanjat,a i ove kućne biljke su prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
valentinovski pokloni su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ove sam azaleje spasila od propadanja
![]() ruselia ![]() tradescantia ![]() ![]() ![]() ![]() hardenbergia ![]() zimski jasmin žuti dupli ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol i mene zanima kakvi budu hemerokalisi,a za ljiljane si u pravu sada tek dolaze.U Baumaxu ih ima da ti srce stane,ali ja kakve sam sreće nisam ih uspijela kupiti jer još nisu imali cijenu.Pa tko je u mogućnosti da posijeti Baumax neka ga posijeti,imaju stvarno veliki izbor lukovica. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |