Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 76> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga,sada će i kod tebe uskoro proljeće,pa ću opet odmarati i uživati u tvom vrtu.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Obiđoh tvoj vrt uzduž i popreko,nagledah se raznih lepota i skidam ti kapu ![]() Ova mi lepojka posebno zapela za oko...možda ćeš mi se smejati,al'...visibaka li je??? Tako je slatka,ma,fantastična ![]() Je l' se već pojavila u tvom vrtu? Nadam se da ću se i ove godine uživati u šetnji kroz tvoje cvetno carstvo ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
samo da
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
dugo me nije bilo kod tebe a evo i proljeće stiglo barem u tvom vrtu, viibabae su prelijepe , a kod mene još uvijek ima snijega jeste na nije neka velika zima ali ja ću još pričekati da dah proljeća stigne do mene prelijepo veliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Draga moja, prošetala sam malo, usput ti ostavljam pozdrave!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I ja malo došetala i ostavljam trag
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Pijem kavu i šetam tvojim vrtom,sve ti je prekrasno,a za močvarce neću ništa kazati :)
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hvala mojim dragim gošćama koje su šetale mojim vrtom dok mene nije bilo i jedna velika
![]() Betty ono nije visibaba, već proljetni drijemavac. Prije par dana i kod mene je malo zasnježilo, tek toliko da unese malo idile u uspavani vrt. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Japanska dunjarica puna pupoljaka, ![]() Uploaded with ImageShack.us ovako je izgledala u snježnom ruhu ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Eh,kod nekoga i ispod snega cveta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Samo visibabe neumorno cvijetaju,
![]() Uploaded with ImageShack.us i Lantanina njevica ![]() Uploaded with ImageShack.us i Sarajkin Grčki oleandar ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasno ih je vidjeti u ovo tmurno vrijeme.;i čekamo snijeg,najavili ga ......
|
|
![]() |
|
I dok vani pada kiša i puše jugo, moje dvije najdraže štetočine uživaju u druženju, čekajući ljepše vrijeme
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Draga Leona i meni je snijeg najdraži na slici, mada kod mene u Hercegovini rijetko padne tako da da nam bude u želju.
![]() Osice i ja se pomalo bojim predstojećeg zahlađenja, ne snijega već niskih temperatura, obzirom da je većina trajnica već nikla. ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Prelepe biljke u cvetu,ali sad cveta oleander
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona grčki oleandar mi cvijeta cijelu zimu, nalazi se u negrijanom prostoru u stubištu. Jeste da cvijet nije bujan kao ljeti, ali je zimi svejedno lijep.
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
To se zove ljubav,moram ovu slikicu ponoviti baš me je raznježila
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zavirila sam ti malo u vrtek, misleći da kod tebe nema ovog bijelog....ne spominjalo mu se ime !! Kad ono, svašta, ima ga i kod tebe !! Samo se nadam da se neće dugo zadržati, pa neću valjda šetati i razgledavati tvoj vrt u ![]() ![]() nisam navikla na tvoj vrtić takav !! ![]() ![]() Mnogo mi se više sviđa....ovo !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
A joj, kod tebe su već počele proljetnice a kod mene je sve još bijelo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
A tek kad jednom konačno dođe proliće ...kakav će to biti raskoš cvitića!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |