OSica-Moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 20> |
Korisnik | |
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sunceee,trebalo bi,manji je od glave voluharice a mislim da je dovoljan da tulipan izađe.Zato na prozoru i imam tulipan jer sam ih namjerno posadila da vidim koliko mu treba kada počinje klijati.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Osice, iskreno se brinem da će ti tulipanima biti teško rasti kroz tu mrežu.
Tulipan iz te jedne "klice", koja će i nekako proći kroz malu rupu mreže, razvija cijelu svoju biljku - nekoliko listova i cvjetnu stapku. Da ga neće stisnuti? |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
oho tu
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sigurno onaj preljepi zumbul isto tako lijepo i miriši
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Dadinice,morala sam isprobati,inače mi voluharice pojedu lukovice,vidjet ću ovo proljeće kako će proći.
Mari,hvala na posjeti. Blue sky,krasno miriši,njih sam posadila i kaliće da mi nešto ostane ako u gredici ne bude dobro. Ako netko ima drugačiji savjet neka kaže. |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
za tulipane presitna zica.....mislim da ce tesko izaci kroz nju, odnosno da ce zica urezivati stabljiku tulipana, jer on je dosta robusan....mozda grijesim
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga, nisam te htjela kritikovati, samo... te korpice si trebala postaviti tako da u njih posadiš lukovice, da rubovi budu ravni sa površinom zemlje. Onda voluharice nemaju šanse da dođu do njih. Ovako ih ipak mogu pojesti, jer te male beštije ruju kanale ispod zemlje dok trže hranu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Naišla i ja na tvoj vrt i lijepo cvijeće (bit će pelcera ![]() (Na kojem si kraju Habjanovaca?) |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
pozdrav Lili,odmah na početku sela,prvi sokak kada dolaziš od Brođanaca
|
|
![]() |
|
Dadinice,samo ti kaži,nema problema ,ja pokušala pa ćemo vidjeti
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
I ja sam jesenas isprobavala s lukovicama
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Ksan i to je dobra ideja,moji još nisu krenuli.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...zadivljena sam ljepotom tvojih božura draga Osica, koje osobno jako volim, a pogotovu što je to bilo omiljeno cvijeće moje pokojne mame...a krizanteme su ti nevjerojatno lijepe, naročito bijela i crvena...veselim se vidjeti tvoj vrt u proljetnom izdanju...i da, mala kućica je preslatka!
lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Hvala Sara.lijep pozdrav
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lijepa kućica i okucnica koja ce sigurno isto tako lijepo izgledati. Imas lijepoga cvijeca, bijela hortenzija mi se jako svida, krasni su i bozuri.
Vidim da i ti muku mucis sa voluharicama.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol,hvala na posjeti
|
|
![]() |
|
Evo malo proljeća i kod mene
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Prvo da ti zaželim dobrodošlicu u naše lijepo cvijeno društvo !
![]() baš sam uživala jutros u slikama tvojeg cvijeća, morala sam upoznati vrt od početka naravno... vidim da si već naveliko vrijedna u pripremama za slijedeću sezonu... A onada sam čitala kako su ti reznice došle iz Posedarja pa me to nasmijalo... Tamo mi imamo kuću ( otac mi je od tamo ) .. jesu li te reznice budleje možda od moje drage susjedice Ines ? ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hej, samo da te pozdravim
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |