Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajama, crnogorica je jako zahtjevna, nije za početnike. Kad se ufuramu ovo, slijedi i crnogorica. Imam ih nekoliko na čekanju, bit će.
U svakom slučaju hvala na sugestiji i na komentaru. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
glikice jako ti dobro ide,a da probaš malo sa crnogoricom
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Aralija, nadam se uskoro da će pravo olistati. Drago mi je što me obilaziš. bit će toga još svašta za pokazati.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ovo postaje sve interesantnije, svaka čast majstorice
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nona, vele da se glog jako teško presađuje, meni je uspjelo, pojavile su se sitne zelene točkice svuda po njemu, dakle, krenuo je.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jesi li našla šta pogodno u šumi?
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
evo setam i ja u nadi da ce osvanuti koja slikica cuvenog bonsaia.....
skrtice jedna....daj koju slikicu ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
zanima me glog kao bonsai, dali je potjerao da i ja jedan odem u šikaru išćupat pa oblikovat
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Evo i mene u iščekivanju tvojih bonsaia,nadam se velikom uspijehu koji vjerujem nemože izostati uz toliku ljubav.
![]() Vidim spominjete kavicu??? |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Danas idem u čumu po devca za bonsaie, ali idući tjedan je kava sigurno !!!
|
|
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis, veselim se što ćemo se vidjeti na proljeće, panjevi će do tada već biti zasađeni i "potjerati".
Blue sky, Dijana....bonsajići za sad još u pripremi, vjerujem da će uskoro pokazati lisne pupove i onda ću ih sliknuti i pokazati. |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Navratila vidjeti kako tvoja stabalca
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
evo imene žarko zanima kako li će to biti sa tvojima bonsajima ,svaka čast na ideji
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Dobri neki panjevi
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Ma zima nam je već na izmaku, ali joooooj....ovi zadnji dani su najteži !
Anđo moja, vidit ćeš ti još svašta kod mene ! Al i ja kod tebe, znam zasigurno! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |