Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 243> |
Korisnik | ||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
meni je samo bitno da je niska kao aubrieta i da je moguce da se rasiri u tepih....koliko dugo cvate? |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Vjerovatno ti je prodala pod krivim imenom,jer aubrieta žutih nema,bar nije bilo do sada ![]() |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
viridarivm ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
|
|
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
dobro ,ne postoji.
hočeš li mi odgonetnuti koja je biljka na slici što sam ja pretpostavila da je žuta aubrieta? |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
imate link u slavujevom vrtu. konačno se pronašao netko tko zna a i da nije svejedno-prelijepa je.
|
||
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Super da znamo ime biljke..Hvala muhlenbergia.Lijepa biljčica,obavezno ću da je potražim za svoj vrt..
|
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
možda sama sebi skačem u usta, ali naišla sam na jednu biljku jako sličnu coronilli medicago citrina, spada u 50 najugroženijih mediteranskih otoka, i više nisam sigurna ni koja je moja ![]() čini mi se da bi čak prije mogla biti ova druga - medicago c. |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Molim ID
1. Edgeworthia chrysantha - hvala Muhle ![]() 2. Episcia - hvala Muhle ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
miro, ovo na prvoj mi jako sliči na onu muhlenbergijinu ljepoticu/ljepotana iz vrta, baš je nedavno stavio sliku
-
Chimonanthus Praecox, možda on došeta pa kaže što je točno
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
Štefice liči na kohleriu ... mislim
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
Mira K - 1. Edgeworthia chrysantha 2. Možda Episcia
|
||
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
belice,rekao mi da cvijeta plavo,ako se nije zabunio
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
bebolina pitala sam ga,kaže da nema gomoljčiće,a sad čemo čekat da procvijeta pa se iznenaditi
![]() |
||
![]() |
||
|
stefice, jesi pogledala streptocarpelu saxorum?
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
da, i mene je bunilo to crvenilo, a plavi cvijet - zabune se i proizvođači,
srećom belica je rješila stvar ![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
već sam mislila da sam glupkasta... ali nekako bih ruku u vatru stavila da to ipak je kohleria
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Rijeka
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |