Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I kod nas je svaki puta drukčije..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mrkvu flakee sijem svake godine, bude duplo krupnija od nantes i puno bolje se čuva preko zime...
Dugo već ne mogu naći sjeme mrkve braunschweiger, to je najbolja mrkva ikad izmišljena! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dadinice, kakva je to mrkva braunschweiger?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Dadinice sto me obradova,ja bas volim ogromne mrkve barem mogu svasta onda radit sa njima.
evo sad sam isla vidit moje proslogodisnje sjeme i vidim sijala sam i ja tu nantes,a d ane znam koju sam hehe.kod mog oca ta nantes bila divovska,znaci ako joj pruzis extra uslove moze svaka bit koliku zelis. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Oblikom slična flkee mrkvi, hoće reći repastog oblika- široka gore, špicasta dolje, tamnija i slađa od flakee.
Pustolovko ja te pitala za pastrnjak, a ti ništa... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Točno tako Pustilka, ako imaju dobre uvjete mogu biti jako krupne..Moja mama jedne godine imala mrkvu, bila je debela kao repa!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Joj gdje Dadinice ,ne vidim to pitanje?
![]() |
|
![]() |
|
Aa vidila na prosloj stranici sto sam propustila.pa hajd dogovorimo se za razmjenu.samo sacekat cemo da ja odem do poljo.apoteke da vidim imal pastrnjaka tu,danas sam u supermarketu ova sjemena nasla.
|
|
![]() |
|
Važi!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Sutra sijem krastavce...staru sortu!
![]() |
|
![]() |
|
rano Fiki stvarno:sad se sije mrkva,cvekla,spinat,lukovi.al ti znas svoje opet.
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zar sam nesto smijesno rekla ?
![]() |
|
![]() |
|
Yes....:))))))))))) Kod mene je jako toplo.....ja sam pod utjecajem Izmjenjeno jadranske klime...! Kod mene nema mraza već 20 dana!
![]() |
|
![]() |
|
Aha tako znaci.
|
|
![]() |
|
Danas temp. bila 18 C
|
|
![]() |
|
Kod nas bile pocele da padaju one babine huke i prestale.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Spavaliceeee!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() Da vas pozdravim curke i dečki, evo me u kasne sate da vas pozdravim i zaželim uspješnu sjetvu..Pustili..ako kaj trebaš..reci..pa ti šaljem... ![]() ![]() ![]() Inače uz nantes mrkvu obavezno sijem ![]()
A cikla..uvijek u mom vrtu:cilindra, Detroit
Golden" žuta cikla iz1828 ![]() ![]() sorta Tonda Di Chioggia ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |