Ceanotus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj novi stanovnik vrta, Ceanotus.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...jako, jako dobro izgleda za ovo doba godine
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bravo kamelia, lijep je, nadam se da ga nisi papreno platila.
Saro moj je ko bombončić, ni grančice oštećene, sad kad se konačno snijeg otopio s njega, gledam ga jučer, a on pun pupova ko šipak. ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Hvala ti belica,nije baš preivše koštao, 40 kn.Znači li to da on prezimi u vani?
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
A da bez ikakvih problema i zaštite, moj je cijelu zimu bio doslovno zatrpan u snijegu. Jedino buru nevoli, ona ga ubije jadnog totalno.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Već druge godine biti će dupli. Moj već cvjeta, ustvari ima jedan cvjetak, a hrpu pupoljaka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasna je to biljka,
Volim plavo u vrtu. |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
ee da Triša, ipak je tvoj na moru, moj će debelo kaskati za tvojim ali nema veze.
Da, kamelia, bez ikakve frke |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
joj narode pa to je nešto preljepo, moram to negdje nabaviti
![]() |
|
![]() |
|
Blue sky ... Rasadnik Zrinjevac (ZG), male sadnice - 10 kn... provjereno dobre
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
evo mog prošlo proljeće.... jedva čekam da se zaplavi opet
![]() ![]() kad ovako gledam fotke, odmah me nostalgija i nestrpljenje hvata ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
samo gdje sam ja od Zrinjevca
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam si nekak zamislila da si ti blizu zg... pojma nemam kako
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
belice....divan je kod tebe....jedva ga cekam
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Belica, bome i mene hvata nestrpljenje. Ceanothus ti je prekrasan. Kad bu moj takav ?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Belice,prekrasan ti je ceanotus...samo neka se i ovo proljeće zaplavi!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Imam ga, jesenas je posađen u vrt i sada čekam da zablista
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Kao i MiraK i ja ga konačno imam. Pokušavala sam ga zapelcati već nekoliko puta ali bez uspjeha..Kupila sam ga nedavno u MBMu za pristojnu cijenu. Lijepa je biljka i već je posađen u vrtu...Hoće li već ove godine cvjetati, vidijeti ćemo...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mira sad će on brzo kod vas na moru zablistati
![]() Jagoda, vidjela sam ga na face-u, naravno da će ti cvijetati, ne sumnjam u to niti malo. I ja sam ga pokušavala pelcati već preko nekoliko puta... isto potpuno bezuspješno. Sad sam kupovala curama mlade zapelcane iz rasadnika Zrinjevac... ono što sam primjetila je da oni za rasađivanje koriste drvenasti dio biljke, a ja sam do sad pokušavala vršnim reznicama, pa fjasko, pa poludrvenastim- isto fjasko. Nisam probala drvenastim... možda je u tom caka. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |