kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 47> |
Korisnik | |||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ceanotus sam već poškicala maloprije... super si se ponovila, izgleda da nas sve već naveliko svrbe prsti... čim sunce grane, i mi cvijetoljupci živnemo... rasadnici se raduju, a naši novčaničići vrište jadni
![]() |
|||
belica,zagreb
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
||
lijepo je kada se slavi uz ovakve poklone
![]() |
|||
![]() |
|||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
||
Lijepo si se ponovila Kamelia. Ceanotus sam i ja kupila, poseban je. Žuta budlea, prekrasno, nisam je još vidijela nigdje u živo...
![]() ![]() |
|||
sutra je novi dan
|
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
pa ti si bila u skitnji i posljedice su tu
![]() |
|||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|||
![]() |
|||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
||
Dijelim ovo misljenje ! Sve mi je lijepo ali ovo mi je najljepse ! ![]() |
|||
![]() |
|||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
||
monstera - ![]() |
|||
![]() |
|||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
||
Jaco,baš bih trebala jednoga pomagača ![]() |
|||
![]() |
|||
||
belice,potpuno si upravu,čim dođe proljeće mi odmah navalimo na cvijeće,a to osjete naši novčanici.A što možemo kada je to jače od nas ![]() |
|||
![]() |
|||
||
blue sky,kada bi barem rođendan bio dva puta na godinu ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Jagoda,bojim se za ceanotus kako će prezimiti kod mene,neki kažu da prezimi bez problema,a neki kažu da se mora preko zime pospremiti.Žutu budleju nisam ni ja vidjela uživo,samo se nadam da bude žuta ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ajama,vjeruj mi da je ponekad bolje ne ići nikuda,manje toga vidim ![]() |
|||
![]() |
|||
||
gute Fee,hvala ti na lijepim riječima i drago mi je da si posijetila moj vrt ![]() |
|||
![]() |
|||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
||
Kamelia si proćitala poruku
|
|||
toni
o Babotok,moj Babotok |
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
Kao i uvek,sve je savrseno,bravo za nove biljke,prelepe su cekam cvetanje
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
||
Draga moja, da mi mislimo na" posljedice" nebi ni u "spizu" išli.... zato dušice samo naprid i držim fige da budleja bude žuta!!! |
|||
![]() |
|||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
||
Kako se zove ova ljepotica, da li je penjačica, i molim te ako imaš korjenčić? |
|||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|||
![]() |
|||
||
Leona,hvala ti na komplimentu ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Upotpuno se slažem s tobom ![]() |
|||
![]() |
|||
||
lilie nažalost sve sam podijelila:( |
|||
![]() |
|||
||
Malo slike proljeća i kod mene,sve dok to nije pokvario snijeg:(
![]() ![]() ![]() ![]() nove ruže ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |