Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 38>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 21:23
Evo malo povrća ove godine je sve ranije došlo, danas prva berba a lani krajem trećeg mjeseca

Bijeli luk i jagode

Našlo se tu i zaostala mrkvica, kupus i naravno poriluk

I opet imam pitanje Ovo je proljetni bijeli luk koji je posađen lani u proljeće i na jesen ga nisam uspjela nigdje naći bio je sitan i među mrkvom, e sad hoće li biti što od njega ili da ga čupam kao mladog

Toliko od mene a sad idem švrljati po vašim vrtalima
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 21:09
super ti ovo probuđeno izgleda
VG
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 21:05
Kuća puna divnog zelenila,pravi raj za dušu i okice a napolju sve ti se probudilo
Ako,ako,samo nek' tako nastavi da uživamo zajedno u ovoj lepoti
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:58
Gospođa R. Barbara preživjela zimu i odlučila živjeti u mom vrtu

i još jedna

Hvala   
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:52
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

hajde baranjko,tako i treba.
vidim ja da ste ti i dadinica dobro zasukale rukave i da će Baranja uskoro biti cvjetni raj

Učim učim, na svu sreću imam od koga a ljubavi i volje mi ne nedostaje
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:49

Carska kocavica ako se ne varam

Nadam se da neće završiti kao lani, u petom mjesecu su ovako izgledale

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:44
hajde baranjko,tako i treba.
vidim ja da ste ti i dadinica dobro zasukale rukave i da će Baranja uskoro biti cvjetni raj
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:22
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

O Ksan, kod tebe baš pošlo ma i neka je ....samo da malko ugrije što će tek onda biti!

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:21
Osica bit će bit će, ne smijemo naglo ni krenuti

Dadinica malo sam prčkala po vrtu i sad me sve boli al slatko boli, uživala sam u svakoj sekundi provedenoj u svom vrtu

Dijana počelo je
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:16
O Ksan, kod tebe baš pošlo ma i neka je ....samo da malko ugrije što će tek onda biti!
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:12
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

dosta cvijeća rascvijetalo.ono ti je lupinus

Hvala
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 19:39
Počelo je počeo!. Karamfilčići uranili i kod tebe. Moji su isto u pupu
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 19:39
Stiže proljeće.... sve se budi iz zimskog sna, i cvijeće, a bogme i cvjećari...
Kod tebe je lijepo počelo!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 19:34
Krasno je kod tebe,samo da vrijeme bude bolje
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 18:49
dosta cvijeća rascvijetalo.ono ti je lupinus
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 18:20
Mi samo što nismo

Jesenas sam ih sve rasadila, bili su toliko duboko da više nisu ni cvali ali zato sad ih ima po cijelom vrtu

Imam pitanje dali bi ovo mogao biti lupinus nije on sađen tu ali možda se potkrao uz neki vaš poklon

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 18:13
Malo u drugom tonu

Malo smo blatni ali svaki dan pada kiša

Kod mene su svi primjerci maleni, ali bitno je da ih ima s vremenom će i oni narasti

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 17:57
Konačno

Ima ih na sve strane nisu još svi ni procvijetali

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 17:39
Dadinica, Tikvić, Sanja oprošteno mu je, što mogu kad ga volim a cvijeće njega će opet biti.

Blue sky samo ti šetaj uskoro će se imati što vidjeti, primile se tvoje biljkice
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 18:55
šetam i mašemsmile113
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.