moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Ma da, vidiš baš me nešto krenule " ove biljke".... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Osim povrća i cvijeća, svoje mjesto kod mene je dobila i ljekovita čajna gljiva Kombucha.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
mogul se posaditi u zemlju da niknu hehe?
|
|
![]() |
|
Jook, joook Pustilka!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ahaa,stvarno sam pomislila da mogu narasti u zemlji.
|
|
![]() |
|
Ma kakvi, ovo ti je zdravlje iz šalice čaja..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rano su ti procvjetale,ja ovdje nigdje ne vidim ni jedan cvjetic hehe.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Ove male slatkice su posađene u zaklonu pa su vjerojatno zato procvale..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Baš su slatkice
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala draga!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Monstera , ove visibabice su pravi glasnici proljeca ! Moje jos nisu izasle van , izgleda da se jos boje , ma moram ih ohrabriti i pokazati im tvoje !
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga moja na posjeti!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sta ima lepse od prvih vjesnika proleca
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijepo visibabe najavljuju proljeće evo i kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Svi se veselimo prvim vjesnicima proljeća, jer znamo da ono najljepše tek pretstoji!!!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Preslatki drijemovac, nekoliko puta sam vidjela kod nas na tržnici ali samo skrivečki prodaju ubrane cvijetiće. Gdje si ti nabavila?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gio, Fany, Tikvić, Milice, Dmirce!
![]() ![]() ![]() Milice ja sam ih donijela sa sobom kad smo se selili...Imala sam ih dugo tamo gdje smo prije bili, a tamo sam ih donijela iz obližnje šume....Ovdje gdje smo sad, baš ih i ne viđam..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kad se sjetim sumu sam pustošila sa djecom kad sam bila mala,ni jedna visibaba ne moze izvirit da je ne uberemo.isto i kacun.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |