Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 381>
Korisnik
Poruka
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 20:13
ja sam upravo došla sa fešte povodom dana žena.nisam danas ništa radila.od ponedjeljka idem na g.o. onda će biti posla ako ne bude snijega
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 20:15
Stigneš Ajama, još ćeš se naraditi.. Ja sam isto htjela nešto po vani raditi, čistiti, orezivati, no neki hladni vjetar je toliko puhao da sam jednostavno odustala i otišla nešto petljati u plastenik..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 20:23
meni bitno ova sjemena staviit u zemlju,nece im mraz ili snijeg nastetiti ako slucajno padne.prosle godine sam krajem 4 mjeseca sijala mrkvu i persun i nasla sam same konce
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 21:41
Šta je povrtlarci, kud se pogubiste?
Jeste li u planovima ili u radovima?
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 21:47
Ja sam u radovima! Ufffff još valja svašta posijati!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 22:32
Naravno, ti imaš plastenik, to puno olakšava (i otežava).
Mi ćemo se do sjetve još načekati kraj ove svakodnevne kiše.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 23:16
Bas tako Dadinice.ja isto en mogu nista od kise,a imam posla svakakvog.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 23:44
Ma Dadinice koliko bi htjela svačega utrpati unutra , još mi je to i malo prostora..
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 00:09
....ljudovice moje pozdrafćek vam šaljem, kaj mai?Dugo vas ne vidjeh.
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 00:17
Dobro je kad prizanjes,nema te dugo i falis.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 00:19
...ma priznam ja, priznam...kriva sam ko krivulja...al kaj mogu kad nemam cajta, rado bih tu bila svski dan sa vama...al neeeedaaa i neeeda sudba kletaLOLide mi rima...ćak i štima, heheheh...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 00:20
Wiz !
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 00:21
heheheeh.mi pisemo dok nisu poceli radovi,kasnije ti budes imala volje,al nas nema tu.kaznaaa

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 00:25
Pustilka!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 00:31
...ma doći čete vi i kad ja budem tipkala blatnoim prstima..znam ja vas, kako nebi škicnule u moj vrtek, i ja u vaš...slikat ću blatne nokte da se vidi da nekaj delam dok ne stignu plodovi...hihihihih..a kazna, dosta sam kažnjena i bez ovog...red je na odriješenje grijeha...kaj nesmile73
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 00:32

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 00:33
...monsili..evo ti jednog dajzek pingvina
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 00:38
Colorful%20Animated%20Butterfly%20ImagesPustili, i ponovo proćitaj pp.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 01:19

Baš je zgodan! Wiz gdje si samo našla ovog ljepotana!?
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 11:09
ja sam posijala neke dajzeke koje sam imala lani.kad urode,a moraju morat će mi znalci id. da i ja znam što sijem,a ne samo ovi su dobri,ovi debeli,ovi slatki itd.
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.