Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 381> |
Korisnik | |
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ma draga Wiz tko sije.....od ovog ludog vremena ne mogu ništa osim gledati kroz prozor kako pada snijeg i ludi vjetar koji radi nanose snijega....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
![]() |
|
aa jaaa ,,,a što sam jaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
aa ,meni micos macos
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Tak znaći a ja preturila svaki kutak i ne nađem ni jedne od mojih seka...uuuu...jaoooo..sve siju a ja još ćeeeeekam da mi sunce svane...ahahaha
|
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Heeeeej Wiz! Mi se skrivamo od snijega, za ostale ne znam..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ajama te slike sa mrkvom koje si stavila izgledaju bas fine,ja sam guglajci nasla ovu medju pod istim imenom,al bilo je na slikama i takvih kao na slici tvojoj.nantes je dobra mrkva sij j, ja jos jedem od prosle sezone sortu nantes ukusna i krupna.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pustolovka googlala si moje mrkve,ali nisi prokomentirala.hoće li to biti dobro.za svaki slučaj imam ja od lani nantes
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Petit Dobrodošla u povrtlarski kafić!
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustilka, a tebi baš vr..ne da mira pa stalno iskapaš neke čudne biljke!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ajama, ja sam navrla ko zima na golog čovjeka pa sam već dosta toga posijala, naravno samo ono što ide u plastenik. No budući da su ovdje još "babine huke", mogla bi još i plakati ako mi posijano sjemenje strune!
|
![]() |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Pa ja tek sada vidjela ovaj dio cif-a
![]() ![]() pozzz |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
za mnoge druge imam svoje sjeme,ali što nedostaje još ćemo vidjeti kad počinjemo sijati.kako izgleda još ćemo pričekati
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |