Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 94> |
Korisnik | ||
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a, ne znam...nemam pametnijeg posla...nažalost...ne mogu docekati lijepo vrijeme :)
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
majda zašto si toliko nestrpljiva.ima vremena za njih.ako budeš htjela pelcere bit će kod mene oko 15 .04
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
|
ma...jasno....nije još nikako za sadnju i stavljanje van...samo me zanimalo jel se već prodaje :) voljela bih vidjeti kakve se boje i vrste nude pa da razmišljam o kombinacijama :)
|
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
ovih zadnjih par dana je bilo hladnije tocnije minus 6 kod mene a u nekim krajevima i do -10 ... tako da je pravo vrijeme za sadnju pelargonija.
Majdaa zar stvarno mislis da više nece biti hladno???
Jednom me je policajac zaustavio i rekao mi je da sam napravio prekrsaj, ja sam mu na to odgovorio ali mislimo sam da taj znak oznacava nešto drugo.... njegov odgovor je bio: misliti i znati nije jedno te isto..
I vremenski i kalendarski je jos uvijek zima, i jos uvijek moze biti hladno...
ako su i dani topli i sunce lijepo zagrije, bitna je noc i njena hladnoca, jer i najaci lanac je jak koliko i njegova najslabija karika, tako je bitna i ona najniza temperatura tijekom 24 sata....
jer dok se mi probudimo i sunce nam izmami osmjehe na lice, naše biljke pod okriljem noci nisu preživijele nocne hladnoce.....
DOK NE BUDETE SIGURNI DA TEMPERATURA TIJEKOM DANA I NOCI NECE BITI ISPOD 10*C ne sadite pelargonije van!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
koliko god bilo toplo, barem u kontinetalno dijelu RH, nemojte kupovati pelargonije i stavljati ih van prije 15.4.
prosle godine je bilo lijepo i toplo pocetkom 4 mj. i svi su navalili na sadnju ljetnog cvijeca i onda je negdje oko 10 dosla hladnoca i temp do -8 *C i ostali su svi bez svega....
sve ima svoje vrijeme pa tako i sadnja ljetnog cvijeća. bolje je sacekati nekoliko dana i malo "kasniti" ali uciniti to u pravo vrijeme, jer ako požurite i biljka vam ozebe, stati ce u rastu i nikad nece biti dobra kao ona koja je posadita u odgovarajuce vrijeme i nije preživljavala temperaturne šokove.
|
||
![]() |
||
|
je...ova zadnja 3 dana je bilo hladnije...ali najavljuju od sutra toplije...nadam se da više neće biti hladno!Javi kad vidiš na tržnici u Osijeku cvjećare :)
|
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
Prehladno je, bar za naše podneblje . Mislim da neću po muškatle na piju prije Uskrsa. Lane sam uranila pa su cijelo ljeto cmoljile
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
|
Jel se već prodaju muškatle po pijacama?
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Rano je još za pelargonije, zima je još ! To nisu biljke za stan, ne bi bilo dobro sada ih držati u toplome, još moraju mirovati. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
|
dubrava, zagreb |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
ali vaša lokacija je? |
||
![]() |
||
patrysa09 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 13 |
|
samo ce biljke da pate mnogo je jednostavnje posadt kada je vrjeme
|
||
![]() |
||
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
|
ma ja bi posadila i drzala u stanu....al dobro necu
|
||
![]() |
||
patrysa09 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 13 |
|
ako kupujem nove sadim ih koncem ozujka,i uvjek mi uspiju,sad je jos hladno i prerano,
|
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
a i ja sam to govorila, ali me ne slusaju....
![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
ljudi ne žurite se s pelargonijama.dajte im još malo mira |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
Moje engleske princeze i ostale muškatle su još u stanju mirovanja!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Kako želiš...ali prerano je!!!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |