Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arim,
onaj rukohvat nije u mojoj kući. to sam aranžirala kada se udavala jedna prekrasna djevojka, kćerka od mojih prijatelja. kada je izlazila po tim stepenicama i pokraj te okćene ograde, izgledala je kao kraljica |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Nije bitni gdje je važo da je tvojih ruku djelo. ![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pravi slavonski stihovi
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
OSica,hvala.
|
|
![]() |
|
mona
osica ajama milica arim ![]() draga belina, voljela bih proči kroz tvoj portun i uživati u tvojim biljčicama i mirisu mora. a uživala bih i u razgovoru s tobom! hvala ti. |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Jako lijep ambijent za vjenčanje.
Sigurna sam da će svi parovi imati lijep brak, a kako i ne bi kad su ga započeli na ovako lijepom mjestu. |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Samo ću reći da imaš zlatne ruke.......
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Slavujčice,
Stihovi prelijepi,slikoviti. Kod mene proljeće,tko ne vjeruje,portun je otvoren. Sve pohvale,sve prelistano,bravo ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Neka su ti zive i zdrave i nek' da dragi Bog da nastave tradiciju i odrzavaju lepotu tvoga vrta dok je sveta i veka.Veliki
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasni stihovi,hvala i tebi
|
|
![]() |
|
prvi koji se oženio je dobio blizančice koje su ipak moje najljepše cvijeće.kada vide na slici košaru, cvijeće i -metlu! uvijek kažu-baka. |
|
![]() |
|
"ZAMIRIŠI SAVONIJO BAGREMOM I TREŠNJOM
OKITI SE DUKATIMA I ŠOKAČKOM PJESMOM ZAGRLI ME LIVADAMA I ROSOM NA CVIJETU I POKRI ME NEBOM NAJLJEPŠIM NA SVIJETU!" cijeloj cvjetnoj obitelji želim sretan prvi dan proljeća!!! ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Čestitam proljeće i tebi draga Slavujka! prelijepi ambijent za vjenčanje je u tvojem vrtu, vrlo jednostavno i elegantno si sjedinila duh tradicije i hrvatske kulturne baštine s jednako lijepim biljkama u vrtu...baš šteta kaj se više ne budem udavala, hehehe...čestitam ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
eh bety, već sam ti jednom napisala kako se osjećam kada mi ti dolepršaš u vrt.jesi uvijek tako vesela i pozitivna? ako jesi takva i ostani!!!
|
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prvi dan proljeća, hladan , muljav, nikakav......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Slavuj puno puna navrati ali ne ostavim traga ali ovo je prelijepo,onaj rukohvat na srepeništu posebno me oduševio.
Djeca su najiskrenija na ove tvoje riječi:.kada vide na slici košaru, cvijeće i -metlu! uvijek kažu-baka. Lijepo sam se na ovo nasmijala. Vidim ja imamo mi osim cvijeća i drugih sličnih interesa. Javi kad bude vrijeme za sadnju.Ali prije bi trebala doći do tebe po savjete,kako,gdje,što ide s čim,vidjeti koju ideju itd.... Kad će mo kavicu popiti,poslije Uskrsa? |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
hvala
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Često sam ja u tvom vrtu, do sad sam se samo divila raskoši koja raste u prekrasnom vrtu u gradu na Bosutu... ali sad si me konačno zadnjim slikicama "povukla" za prste da konačno i ja ispišem s bar malo riječi divljenje spram tvoga truda...Zadnje fotke me oboriše s nogu i da : tako se dočekuje i kum i žene djeca kod nas Slavonaca ! Otarak na zidu i prekrasan šlingovani stoljnjak su pravo bogatstvo , imam ih i ja dosta, to moje malo blago došlo je sa mnom u Zagorje kao miraz i svako malo , otvaram ormare, gledam ih i divim im se a pojedini dijelovi moje kuće i okićeni su s njima...Koliko god sam zavoljela i ove brege, jedan dio nostalgije nikad neće proći...Veeeliki pozdrav !
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |