Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Afričke ljubičice - Saintpaulia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Afričke ljubičice - Saintpaulia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 82>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 50
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2013 u 10:00
Kamelila, jako su lijepe. Ova druga je posebna!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 21:15
Ovo su moje ljepotice

Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 10:24
Bebolina, jako lijepo. Prekrasni cvjetići.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 14:57
super ;)
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 14:56
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

Bebi jel to jedna od mojih? :)
Da, da, to su tvoje bebesmile72
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
arii View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arii Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 11:28
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Strpite se s listićima, ponekad im treba više vremena da krenu. Ima tu više faktora, pogotovo zavisi koliko su duboko posađeni.

hvala na odg...nisam duboko stavila,oko 1cm su u zemlji...
stavila sam ih 10 komada,svaki u čašicu...8 ih se primilo,2 sam bacila...valda će skoro potjerati koji list,da me razveseli...
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 10:59
Bebi jel to jedna od mojih? :)
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 19:30
Strpite se s listićima, ponekad im treba više vremena da krenu. Ima tu više faktora, pogotovo zavisi koliko su duboko posađeni.
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 19:28
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

ma daj bebolina pa gdje ih samo nadjesAngry....opet sam ljubomornaWink
HahahahaLOLLOLTongue čekaj malo, ovo je tek prva u nizuLOLLOLTongue
Na vrh
alexandra5 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alexandra5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 19:07
valjda zimi mladi sporije izlaze...i moje liske stoje jos uvjek bez mladih a stavljene su davno....nadam se sad kad se i vrijeme umiri i napokon proljece krene kako to treba da ce i moji listici dobiti bebe
Na vrh
arii View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arii Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 18:23
bebolina,preslatke su...boja je super...
ja sam uzela listeke i primili su se...samo već dosta dugo tak stoje a nikaj novoga neide van...kolko odpr vremena treba da počnu rasti novi listovi?...
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 18:12
ma daj bebolina pa gdje ih samo nadjesAngry....opet sam ljubomornaWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 17:45

Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alexandra5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 17:10

cvjetic izbliza - bjela sa vrhovima latica roze.........moji ljepljivi prsti...nisam je mogla ostaviti u hladnoj maloj cvjecari
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alexandra5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 17:06

Ovo je moja nova ljubica.....posadjena je u dosta velikoj saksiji a pocela je cvjetatipa je zasad necu dirati.....ali mi se cini da je ovo bas velika saksija za nju
Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 13:25
Prije mjesec dana dobila sam na poklon svijetlo plavu ljubičicu. Nakon kratkog prekida počela je opet cvjetati. Ali ovaj put cvjetovi su tamno plavi. Zašto? Nisam je presađivala. Ne znam u čemu je problem!? Jel netko ima savjet kako joj vratiti boju?
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 01:01
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Možete li mi reći zašto sam nakon par godina izgubila različite boje ljubičica, sada su sve iste u saksiji, rasle su jedna do druge, različiti važ, naravno.
Isto se i meni dogodilo prije par godina, a razlog tog pomora biljki do danas neznamConfused
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 12:59
Ja sam svoju presadila jer mi nije htjela cvjetati. Imala je malih pa sam od jedne dobila četri. Zemlja je sveža, sad bi je , teška srca zbog neznanja i straha,počela zalijevati sa vrućom vodom. Dajte napišite jel baš treba biti vruća , koliko dugo da voda stoji u podlošku, hoće li imati kakvog efekta?
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 17:40
Možete li mi reći zašto sam nakon par godina izgubila različite boje ljubičica, sada su sve iste u saksiji, rasle su jedna do druge, različiti važ, naravno.
Rijeka

Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 16:33
jesu imaju malene srcolike listiceSmile
JELENA FRANIC
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 82>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.