Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 82> |
Korisnik | |
Iris1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamelila, jako su lijepe. Ova druga je posebna!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Ovo su moje ljepotice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Iris1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
Bebolina, jako lijepo. Prekrasni cvjetići.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
super ;)
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
hvala na odg...nisam duboko stavila,oko 1cm su u zemlji... stavila sam ih 10 komada,svaki u čašicu...8 ih se primilo,2 sam bacila...valda će skoro potjerati koji list,da me razveseli... |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Bebi jel to jedna od mojih? :)
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Strpite se s listićima, ponekad im treba više vremena da krenu. Ima tu više faktora, pogotovo zavisi koliko su duboko posađeni.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
valjda zimi mladi sporije izlaze...i moje liske stoje jos uvjek bez mladih a stavljene su davno....nadam se sad kad se i vrijeme umiri i napokon proljece krene kako to treba da ce i moji listici dobiti bebe
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
bebolina,preslatke su...boja je super...
ja sam uzela listeke i primili su se...samo već dosta dugo tak stoje a nikaj novoga neide van...kolko odpr vremena treba da počnu rasti novi listovi?... |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ma daj bebolina pa gdje ih samo nadjes
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
![]() cvjetic izbliza - bjela sa vrhovima latica roze.........moji ljepljivi prsti...nisam je mogla ostaviti u hladnoj maloj cvjecari |
|
![]() |
|
![]() Ovo je moja nova ljubica.....posadjena je u dosta velikoj saksiji a pocela je cvjetatipa je zasad necu dirati.....ali mi se cini da je ovo bas velika saksija za nju |
|
![]() |
|
Prije mjesec dana dobila sam na poklon svijetlo plavu ljubičicu. Nakon kratkog prekida počela je opet cvjetati. Ali ovaj put cvjetovi su tamno plavi. Zašto? Nisam je presađivala. Ne znam u čemu je problem!? Jel netko ima savjet kako joj vratiti boju?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Ja sam svoju presadila jer mi nije htjela cvjetati. Imala je malih pa sam od jedne dobila četri. Zemlja je sveža, sad bi je , teška srca zbog neznanja i straha,počela zalijevati sa vrućom vodom. Dajte napišite jel baš treba biti vruća , koliko dugo da voda stoji u podlošku, hoće li imati kakvog efekta?
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Možete li mi reći zašto sam nakon par godina izgubila različite boje ljubičica, sada su sve iste u saksiji, rasle su jedna do druge, različiti važ, naravno.
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
jesu imaju malene srcolike listice
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |