Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 183184185186187 381> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moonsili...kod rusa..nema kaj nemaju
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
A tako obrisala si poruke idem da ti pisem heheheh
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Heeeeej Wiz gdje nađe ovog zeku?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
...večer društvo...lipo je tu kod vas,Pustili moja...evo ispraznila sam 12 strana poruka...ožeži
![]() a za ostatak društva...zeko mali ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ajama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Viz.pun ti sanducic
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Belinice, "mića rožice!"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Pozdrav od "miće rožice"
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
o bože pa stvarno je pristojna
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
monstera konta samo je obećala da će biti pristojna.,a petit bi nešto drugo isprobavala.no meni opet počinje rasti temperatura pa zato i trabunjam
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ni ja ne skonta ajamu!
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
Koje ? Ne kužim te, što želiš reći?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ovo je rekla petit nisi ti
|
|
|
|
![]() |
|
Npr. probati uzgajati ljekovite gljive kao ja....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Ma već ćemo mi naći nešto drugo za isprobavati
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ej, pa nisam ja rekla da te dugačke nisu dobre!
Samo ja nisam dobro prošla s njima, a sjeme je kooštalooo.... A da volim isprobavati novine, volim! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
i mi sijemo neke zelene i zute na motku sto idu,ma rode kad ima kise ko lude.vidila sam jedna sije neke ljubicaste,meni se ne svidjaju,niti bih ih jela.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Ma, tak je. Te kerefeke su za one azijce -dobiju jednu mahunu na dan i - to je to. Sadimo provjereno. Ja imam obične "vulgaris" , nit svilene nit te ber..., bit će dobre ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 183184185186187 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |