Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:42
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Draga, izljeciti ces ti sve sa tvojim zlatnim rukama, a vidim da ce ti ove godine i povrtnjak biti bogat.

Jedva cekam da se malo napravi vrijeme pa da sve vidis svojim okicama ! Sama sebe uvjeravam da imam carobni zeleni palcic !  Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:40
A ovo je tek posijano i vec izaslo van

i ovo

i jos malo

i na kraju ovo

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:34
Ovo se je u ta 4 tjedna lijepo oporavilo

i ovo

i pelargonije takodjer

i za ovim bi se bila plakala , to sam dobila od Medeka34

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:26
Ovo je crvena lobelia ! Dobila sam ju svojevremeno od Natalije , mislila sam da ju necu moci spasiti a sad gledajte ! Koju mladicu bih mogla odvojiti ako netko zeli ;  vi ste s menom suosjecale i tjesile me na sve moguce nacine i rijecima i vasim posiljkama ! Htjela bih vam barem jedan mali dio , za sada , dok sve ne procvijeta i nebude novog sjemena, vratiti !

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:25
Draga, izljeciti ces ti sve sa tvojim zlatnim rukama, a vidim da ce ti ove godine i povrtnjak biti bogat.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:21
I ovaj moj pacijent se osjeca bolje

ali ovdje nemam srece

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:18
Izgleda da cu lantanu uspjeti spasiti

i ova biljcica pokazuje znakove ozdravljenja

i tu imam izgleda uspjeh

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 11:05
Poslije cu staviti slikice od svega kaj je vec proklijalo a prekosutra je tek mjesec dana da sam se vratila !
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 09:52
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Ovo sam posijala i nadam se da ce sve uroditi plodom :

ajmek kak si vrijednaThumbs%20Up
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 23:07
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

smile55bravo za vrijedne ruke

Monna draga , danas smo kupili novih 50 L zemlje da imam za daljnje sijanje i sadjenje ! Sutra cu napraviti nove slikice , jer , dosta toga kaj sam posijala vec nice ! Tako sam sretna !
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 23:05
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

To ti je Romanesco Blumenkohl, kažu da je križanac karfijola i brokule. Sigurno ga i ti voliš kad si ga kupila.

Draga Ana , mi to na onom sjeveru stalno konzumiramo ! Ili dolazi avionima ili brodovima ali uvijek ga mozes dobiti i meni je puno bolji "gesmak" od bijelog karfiola !
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 08:03
smile55bravo za vrijedne ruke
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 00:06
To ti je Romanesco Blumenkohl, kažu da je križanac karfijola i brokule. Sigurno ga i ti voliš kad si ga kupila.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 23:40
Anabistrica   draga Ancica , reci mi najprije kaj je to "sanon" ?! Ako je nesto fino a ti to volis , dobiti ces !

SlavujVK draga cvijetna prijateljice , upravo nas to i cini jednom divnom velikom obitelji ! Ta nesebicna uzajamna pomoc ! I ja cu tebi vrlo rado poslati sjeme , kad sve to urodi , sto se od srca nadam !

belica  svaka steta , namjerna ili nenamjerna boli ! No nadam se da si se i ti oporavila i da u medjuvremenu i tvoje biljcice osjecaju da si dobro !

Medvjed34  dragi Medek , isto koliko imam ljubavi prema cvijecu toliko me je ulovio i ocaj kad sam se vratila . No , "ozdravila" sam !

Bucka123  draga Bucka , u malim teglicama je raznorazno cvijece : od seboja , zvoncica , ukrasnog slaka , cinija , "Lepih Kata" i t.d.

Camellia   vidim da ti je firma poznata ; oni su ogromni i imaju samo najbolje sjeme ! Ako mi sve uspije kako sam si zamislila , sve izraste i urodi , vrlo rado cu novo sjeme podijeliti i sa vama !

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 08:30
Draga Gute baš mi je žao svake tvoje uništene biljke.Znam kako je svima nama kad počnu ugibati.Očito nemaju svi ljubav prema njima.Ali obnovit ćeš ti sve,ne sumnjam u to.Kupila si lijepo sjemenje.Moram ti reći da sam i ja u Njemačkoj kupovala sjemenje od iste firme,pogotovo mahune.Još bi ti preporučila uz te žute i one visoke ljubičaste ,tamne.Imala sam ih do 15.11 za brati i jako su rodne,bez konaca.
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 07:19

Draga Gute, tvoja velika ljubav prema biljkama brzo će nadoknaditi onu štetu. Vidim lijepo si se ponovila i svega zasijala. Opet će kod tebe cvjetati i šareniti se.

p.s. a što je posijano u onim teglicama :))

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 07:00
Draga Gute,
siguran sam da će se uz ovoliko brige i ljubavi mnogo biljaka oporaviti. Sretno s uzgojem mladih biljčica i dobar urod želim :)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 05:49
Uh kod tebe je bilo puno štete vidim... podsjetila si me na moje ljeto ove godine... bila sam podosta bolesna i dok sam bila u bolnici, moji su se dečki kao brinuli za moje cvijeće... bilo je to ajme meni, skoro mi je sve pocrkavalo i dugo sam spašavala situaciju. Između ostalog sam imala ogromni , predivni plumbago koji su ipak uspjeli potopiti i ubiti, tak da ove godine krećem opet od male sadnice... Ali kaj ćemo , sijemo i sadimo dalje i uživamo.

Držim fige da ti se sve ostalo brzo oporavi, i sve sijano naraste ma  ko blesavo !!!

smile78
belica,zagreb
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 22:56
draga Gute,prošetala sam malo tvojim vrtom i vidim da muku mučiš sa svojim lijepim biljkama,da si otvorila bolnicu i mnogo spasila i izliječila.
da bi zagorje bilo, ne samo zeleno nego i cvjetno ja ču ti poslati nekoliko svojih biljčica koje ne trebaju ničiju pomoć da bi opstale i koje će te uvijek dočekati žive i zdrave.pp
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 23:55
Hej, čak si i šanon našla, to mi je jako fino povrće. A lijepi si broj teglica popunila sjemenčicama, bit će posla u vrtu kad sve nikne. Baš lijepo! Pusa
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,285 sekundi.