Velebit |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uljepšala si nam dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gogica, koje je to mjesto na Velelbitu , gdje si bila???
Meni je jako lijepo!!!
|
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
opet si bila u planinama
![]() ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Cvijeće je predivno, ali sumnjam da nisi uslikala koji panoramski pogled ili onako stjenoviti dio! Nemoj ih čuvati samo za sebe!!! Podijeli i to s nama!!!!
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala što si to podijelila s nama! Vjerujem da si uživala!
|
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
ovo me podsjeća na onu čaroliju iz pustinje iz filma "ta divna stvorenja"!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš si nam to lijepo uslikala, obožavam to livadno cvijeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Nema me previše na cvijetu mislim ne pišem puno ali vas pratim i svaki puta kad ugledam cvijet sjetim se vas. Pa eto bila u subotu malo po Velebitu prekrasan ovako lijep rascvjetan i zelen sa ličke strane.
Uslikala malo cvijeća pa da vam ga i pokažem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |