Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 94> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zgodan ti je uskrsni aranžmančić, veseli. Vidim da si mu dobro mjesto našla, pred prozorom tak da gledaš u njega umjesto u snijeg vani. Dobra ti je taktika.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vjeruj mi , nisam vise znala kako da se otarasim zlovolje ! Na srecu mi je M. narezao dan prije sibe forzicije !
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne mogu vjerovati koliko snijega. Lijepi si aranžman za Uskrs napravila.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Uskrs je pred vratima , unatoc snijegu :
![]() |
|
![]() |
|
Sara , vidi draga , spasila sam ovu begoniju :
![]() |
|
![]() |
|
A ovako danas kod nas izgleda proljece :
![]() |
|
![]() |
|
Otok To mi je jedino i preostalo ! Zahvaljujuci vama svima imala sam i sto posijati !
Belina Danas nas je zatrpao snijeg ! Nebi vjerovala , kao da imamo Bozic ! Jagoda Sada jedva cekam da se napravi vrijeme pa da to sve ide van ! Svaki put kad vas vidim da ste mi dosle u posjetu , veselim se ! ![]() |
|
![]() |
|
Hocemo draga , hocemo ! ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Gute dugo nisam bila kod tebe ali to ne znači da sam te zaboravila...Drago mi je da si ti dobro i da se tvoje cvijeće oporavlja...Sad će to krenuti samo da nam malo zatopli..Zime je stvarno dosta, a vama i snijega..Ako trebaš sjemena imam svega pa ti mogu poslati...Javi se na pp...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Osjetile biljke tvoju ljubav,sve će se oporaviti
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš si bila vrijedna, sve si posijala (ja još ništa), a biljke se oporavljaju i napreduju.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Pravi mali rasadnik,da te utješim ovi tvoji ružmarini koda si slikala moje,nabavićemo druge
![]() |
|
![]() |
|
Draga Aralija , vjerujes mi , biti cu najsretnija kada cu ja moci ovoj ili onoj cvijetnoj prijateljici ispuniti neku zelju ! Toliko suosjecanja i toliko pomoci , to se dogadja samo u nasoj cvijetnoj obitelji !
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Eto kad se mama vrati sve se vrati na svoje, njega+ljubav daje rezultate pa onda se polako
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Vjeruj mi , Ancica , ja se i sama cudim ! Danas su 4 tjedna da sam se vratila ! Mislim da cu i ja imati ove sezone dosta toga za podijeliti ! Nesebicna je bila pomoc nasih cvijetnih sestrica !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Izvrsno ti se sve oporavilo osim ružmarina kak mi se čini. Ja sam imala isto jedan mali ružmarin, zalčijevala ga i pazila preko zime ali mi se isto osušil. Nije mi jasno zakaj. A klijanci ti budu uskoro za prepikiranje kak to tebi dobro ide
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Nebi vjerovala draga , ja sam bila tako strasno tuzna , ali , na srecu proslo me je ! ![]() |
|
![]() |
|
To sa secerom , to sam taman napravila jucer ! Procitala sam bila sve tvoje savjete. Za sjeme cu ti staviti adresu u pp. Hvala ti. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ti imaš stvarno zeleni palac,mnoge biljke ti se lijepo oporavljaju,a i sve ti lijepo niče što si sijala
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga Gute, baš se radujem da su se biljčice počele oporavljati! Bila sam tužna skupa s tobom, i ja sam jednom tako ružno prošla (uh, ne ponovilo se!)
Ovim tvojim pelargonijama zbilja probaj dati malo šećera, onako među prste, kao da soliš meso... vidjet ćeš, vrijedi. Želiš li sjemenje ukrasnih tikvica? Rado ću ti poslati! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |