Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 207208209210211 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:31
Kakva raja i to iz Velike gorice..kak ti to znaš?
hmm..svugdje imaš hobotićine krkove aaa Fiiikili
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:34
Rodbina iz Velike Gorice...heheh :))..

Ko o kome...Wiz o hobotnici!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:35
mmm sad mi se jede hobotnica sto je spomenuste salim se ne znam kakva je nisam je niakd jela.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:37
ja jesam...tko je zainteresiran...sutra mu jedan recept napišem!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:37
pa da ..hobotnice su mi bljak, pljuc..nikad je nebih jela..al ima krakove do besvjesti duge..i sve živo smrtonosno obavija..često mi je u kontextu..da...istina je...hehehe

JELA JE NEBI NI MRTVA...PLJUUUC, BLJUV, RIG.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:38
Laku noć!!!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:39
wiz...jesi li ikad jela?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:39
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

pa da ..hobotnice su mi bljak, pljuc..nikad je nebih jela..al ima krakove do besvjesti duge..i sve živo smrtonosno obavija..često mi je u kontextu..da...istina je...hehehe

JELA JE NEBI NI MRTVA...PLJUUUC, BLJUV, RIG.

a rakove i oni mi izgledaju sablasno

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:40
Pustili..nisam je jela i nebi ni za Boga miloga..gadi mi se zbog njenog izgleda..nemogu si pomoči al odurna mi je..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:40
Pozzz!!!

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:41
E rakove  samo škampe..ono nemilosrdno pripremanje živog raka u kipuču vodu aaaa, nikako..e tu mi je toliko žao da nebih iz tog nehumanog meni razloga ni dozvolila da se u mojem prisustvu to priprema...stoga..apriori odbijam jesti...
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:42
---aj Fiki..taka ti Bogara..nemoj me gratati..idi..laki ti i ugodan nočni san,,,adio ti..pa piši kad stignešš ajd' ajd' više..papappapapapaLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:43
Hajd poz Fiki i ja cu ubrzo sam da mi viz odgovori na viz povrtnjak o nekim dajzecima.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:44
Pustili...koji..ak imam dam sliku al kratko..idem i ja..vala izgrata me Fiki sa zgibanjem, da bum i gibanice prestala jesti...hihihihiii
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:44
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

E rakove  samo škampe..ono nemilosrdno pripremanje živog raka u kipuču vodu aaaa, nikako..e tu mi je toliko žao da nebih iz tog nehumanog meni razloga ni dozvolila da se u mojem prisustvu to priprema...stoga..apriori odbijam jesti...

jest stvarno nemislosrdno zivo stvorenje u vrelu vodu ma fuj!isto sam gledala japanci prave neko jelo od ribe,a jadne ribe zive na tanjuru mrdaju se.

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:45
Ma pitala te za neke dajzeke sto si mi slala,a ja ih posijala.al nemoj se sad naprezati sutra cemo o tome ili neki drugi dan.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:46
..možda sve to nekom izgleda i zvuči glupo..kak se meni gadi ili nemamm srca jesti ta stvorenja...al et' taka sam i nemrem iz svoje kože..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:49
nisi sama ni ja o ne bih mogla jok.niti puzeve neko i to jede.rakovi mi isto paukovi sablasno skroz.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:50
..juuuu..i puži su mi ljigi ljigi..bljak, fuj, pljuc..radije krepucnem od gladi..neznam...brrr..slinavo..a jok jok nećeeeem to ja..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 23:52
cula sam nije slinavo kad se to raskuha bude kao komadici mesa.al meni dosta pomisliti na puza hocu riknut sto bi ti rekla izbljuvat se

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 207208209210211 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.