Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 90> |
Korisnik | ||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tvoj vrt na Krku kao da je na drugom planetu. Ima i sunca i cvijeća, divota.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Cvate i karanfil ( na Krku je slikano 16.03.)
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Ruže su u cvatu
![]() ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Šeboj se sprema cvjetati a božur krenuo, slikano 16.03. na Krku
![]() ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Imam još novosti: Slikano na Krku 16.03. Kamelija cvijeta
![]()
|
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Draga Miro lijepo si se ponovila cvjetićima.
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
I kod tebe je došlo proljeće, krasne visibabe i ljubice, kukurijek, preslica, a i nove biljke su lijepe
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Držim te za riječ do iduće godine.
|
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Puno lijepih novosti kod tebe draga Miro
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Proljeće na kvarneru stiglo u punom sjaju, a prinove ispraznile novčanik, ma neka uživat ćemo s tobom
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Lijepo si se ponovila......
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
danas obilazim primorske vrtove, ne bi li se malo zgrijala..lijepo je i kod tebe proljeće , a bome si si zadala i novoga posla
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Cana izgleda predivno, ali to nije za moj selski vrt, ali zato Irisi jesu, a ovi tvoji, koje si kupila, su predivni, pa se budem i ja stala u red za narudžbu.
![]() |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Ovo sam kupila u Palmanovi, bila sam iza sajma u Pordenoneu. Druge godine primam narudžbu za kupiti tamo ( cijena je oko 3 eura) pa vam pošaljem.
Baš mi je žao da ti odmah ne mogu udovoljiti, draga anabistrica ![]() Ovo na balkonu jer dijelom u vrtu...
|
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
|
Prekrasno je proljeće kod tebe Miro, naročito na balkonu. Reci mi gdje si kupila irise, jako su mi lijepi. Požuri molim te, a Carol ću reći da sutra ne dolazi doma iz Rijeke jer je još duboki snijeg pa ne može do kuće s autom
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Ima lijepih novosti i u vrtu a ne samo u obitelji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od drage Beboline ![]() Albizie julibrissin summer chocolate, čokoladana albicija od dragog Vokija ![]() Od muhlenbergije imam i ukrasnu trešnju, caesalpiniju... ma svašta nešto Nandina ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Evo proljeća a evo i mene
![]() Jedan veliki pozdrav svima sa vjesnicima proljeća ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dio biljaka je veće u vrtu i skoro ocvao... |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Samo pitaj ![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
o pa vidim ja da si oženila sina pa čestitam Miro krasno ste sve sredili i snajka je vrlo zgodna
![]() a cvijeća ko u priči...
|
||
![]() |
||
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
|
Prošetala, uživala
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |