Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VA DIHE MORA
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

VA DIHE MORA

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 43>
Korisnik
Poruka
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 20:57
Krasne sunčane slike lijepog cvijeća, svega.
Nadam se da čuješ koliko uzdišem... ne od ljubomore, to je od tuge što kod nas sunca nema pa nema.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 21:00
Krasno,baš sam uživala.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 21:09
Prekrasno ti je cvijeće.Oduševile su me kamelije,pune su cvijeta.Sviđa mi se sukulentni vrtić,a zavidim ti što su ti sukulenti već vani.Što ti je ono šareno iznad ciklame?
Pravi proljetni ugođaj.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 21:15
Konačno proljeće, vidi se po prekrasnim sličicama, veseli ali i hrani dušu nakon ove dosadne i duge zimesmile57
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 22:25
A kako može u Omišlju biti nego lipo ..prilipo..najlipše

pozzz Omišlju .. pusa svima mojima koje susretneš

a ova je za tebe
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 22:56
Krasno! Bravo majstorice, sve je tako lipo, skladno, lipi pitari, lipo cviće, kamelije prekrasne Clap. Jedino neznam što je ovo, izgleda jako intersantno

život je more
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 23:17
Nadam se da Belina neće zamjeriti jer se miješam. Ta se biljka zove slonova noga ili beaucarnea, spada u sukulentne biljke.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 00:10
Prekrasno , draga Belina ! Bozuri su ti vec lijepi veliki a mi svaki dan gledamo kod starih korijenova da li se nesto pojavljuje ! Valjda kad sunce zasija , sigurno ce onda !     animierte%20smilies%20garten%20gras%20rasen%20gärtner%20pflanzen%20natur
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 13:39

I ja sam kod otprtog portuna uzdahnula i bez disanja prošetala tvojim vrtičem !! Ostala sam dez daha, ali u toj propupaloj i probuđenoj ljepoti ni disati nisam morala !!Embarrassed

Tek kod kamelije sam malo udahnula, jer pored nje nisam mogla samo tako proči !!  Prelijepa ti je !!  A tvoj vrtić je za mene od prvog dana ....... san !!

Lijepi pozdravčić ti šaljem iz vjetrovitog ali ....suhog Međimurja !!smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 14:14

Beliina, na Krku sam ovaj tjedan jedan dan pa ću uz kavicu sa tobom uživati u tvom  prekrasnom vrtu Heart

Rijeka

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 14:43
Samo da se prijavim da sam bila,sve je tako leposmile106
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 16:37
e šta reči,uživanje je kod tebe,sve cvjeta a kako i ne bi kod takve divne osobe,ma ja sam skontala da nagovorim Zijada da sve ovo prodamo i bježimo na jug,kod nas prolijeću pahulje a sjeverac reže li režesmile79
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 19:14
I ja sam oduševljena viđenim, a posebno mi je za oko zapelo ovo nešto "zmijoliko" na slici lijevo, što je to?

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 19:43
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Kod tebe je proljeće već uveliko stiglo. Mnoštvo cvjetića je već pokazalo svoju boju, a puno pupoljaka se sprema otvoriti svoj cvijet. Kamelije su kraso rascvjetane, a i rodići će uskoro.

Hvala ti Moon,na posjeti,dragi si ti meni gost.
Podići su u pupovima,a za dalje strpljenja.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 19:49
Navratite opet,
Ivany,Ajama,Mali kaktus,E.Nona,Mari,5510

Dadinica,Osica,Camellia,Aralija,1111,Lantana,

Anabistrica,samo se ti raskomoti u mojoj temi,ma kakva ljutnja,drago mi te je vidjeti.

Gute Free
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 19:51
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

I ja sam oduševljena viđenim, a posebno mi je za oko zapelo ovo nešto "zmijoliko" na slici lijevo, što je to?[IMG]http://i1194.photobucket.com/albums/aa363/severkabuneta/P1010024-2.jpg" />

Glikica,sigurno je neki kaktus,znalci će se javiti,a tebi hvala što si navratila.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 19:54
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

e šta reči,uživanje je kod tebe,sve cvjeta a kako i ne bi kod takve divne osobe,ma ja sam skontala da nagovorim Zijada da sve ovo prodamo i bježimo na jug,kod nas prolijeću pahulje a sjeverac reže li reže[IMG]smileys/emot134.gif" align="absmiddle" alt="smile79" />

Drago moje,pa kreni ja te raširenih ruku čekam,a imaš ti gdje i biti,skontaj dobro,
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 19:58
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

I ja sam kod otprtog portuna uzdahnula i bez disanja prošetala tvojim vrtičem !! Ostala sam dez daha, ali u toj propupaloj i probuđenoj ljepoti ni disati nisam morala !![IMG]smileys/smiley9.gif" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />Tek kod kamelije sam malo udahnula, jer pored nje nisam mogla samo tako proči !!  Prelijepa ti je !!  A tvoj vrtić je za mene od prvog dana ....... san !!Lijepi pozdravčić ti šaljem iz vjetrovitog ali ....suhog Međimurja !![IMG]smileys/emot96.gif" align="absmiddle" alt="smile219" />

Draga Free,poslušala sam sve vaše savjete,treba slušati starije(po iskustvu)hvala ti što si navratila,hvala ti na pohvalama,kod nas puše bura....pa ko preživi pobjednik!

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 20:02
Originalno poslano od člana ljiljus ljiljus napisao:

Prekrasno draga Belina, pridružujem se ostalima sa svim pohvalama. [IMG]smileys/emot171.gif" align="middle" />

Draga Liljuška,hvala ti na posjeti,samo ti navrati,imale bi mi o čemu pričati.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 21:23
koja bujnost kod tebe  -kamelije divne a od ovoga drugoga čovjek nezna šta bi izdvojijosmile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.