VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 43> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasne sunčane slike lijepog cvijeća, svega.
Nadam se da čuješ koliko uzdišem... ne od ljubomore, to je od tuge što kod nas sunca nema pa nema. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasno,baš sam uživala.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno ti je cvijeće.Oduševile su me kamelije,pune su cvijeta.Sviđa mi se sukulentni vrtić,a zavidim ti što su ti sukulenti već vani.Što ti je ono šareno iznad ciklame?
Pravi proljetni ugođaj. ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Konačno proljeće, vidi se po prekrasnim sličicama, veseli ali i hrani dušu nakon ove dosadne i duge zime
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
A kako može u Omišlju biti nego lipo ..prilipo..najlipše
![]() pozzz Omišlju .. pusa svima mojima koje susretneš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ova ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno! Bravo majstorice, sve je tako lipo, skladno, lipi pitari, lipo cviće, kamelije prekrasne
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Nadam se da Belina neće zamjeriti jer se miješam. Ta se biljka zove slonova noga ili beaucarnea, spada u sukulentne biljke.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasno , draga Belina ! Bozuri su ti vec lijepi veliki a mi svaki dan gledamo kod starih korijenova da li se nesto pojavljuje ! Valjda kad sunce zasija , sigurno ce onda !
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam kod otprtog portuna uzdahnula i bez disanja prošetala tvojim vrtičem !! Ostala sam dez daha, ali u toj propupaloj i probuđenoj ljepoti ni disati nisam morala !! ![]() Tek kod kamelije sam malo udahnula, jer pored nje nisam mogla samo tako proči !! Prelijepa ti je !! A tvoj vrtić je za mene od prvog dana ....... san !! Lijepi pozdravčić ti šaljem iz vjetrovitog ali ....suhog Međimurja !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Beliina, na Krku sam ovaj tjedan jedan dan pa ću uz kavicu sa tobom uživati u tvom prekrasnom vrtu |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Samo da se prijavim da sam bila,sve je tako lepo
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e šta reči,uživanje je kod tebe,sve cvjeta a kako i ne bi kod takve divne osobe,ma ja sam skontala da nagovorim Zijada da sve ovo prodamo i bježimo na jug,kod nas prolijeću pahulje a sjeverac reže li reže
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
I ja sam oduševljena viđenim, a posebno mi je za oko zapelo ovo nešto "zmijoliko" na slici lijevo, što je to?
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Hvala ti Moon,na posjeti,dragi si ti meni gost. Podići su u pupovima,a za dalje strpljenja. |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Navratite opet,
Ivany,Ajama,Mali kaktus,E.Nona,Mari,5510 ![]() Dadinica,Osica,Camellia,Aralija,1111,Lantana, ![]() Anabistrica,samo se ti raskomoti u mojoj temi,ma kakva ljutnja,drago mi te je vidjeti. Gute Free ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica,sigurno je neki kaktus,znalci će se javiti,a tebi hvala što si navratila. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drago moje,pa kreni ja te raširenih ruku čekam,a imaš ti gdje i biti,skontaj dobro, ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga Liljuška,hvala ti na posjeti,samo ti navrati,imale bi mi o čemu pričati. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
koja bujnost kod tebe -kamelije divne a od ovoga drugoga čovjek nezna šta bi izdvojijo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |