Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 76> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaš kaj? Pa nije wisteria lošu kombinaciju smislila!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Evo i mene u razgledavanju, uživancija je navratiti kod tebe.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Šetala sam mojom divnom Hercegovinom i naravno,uživala :) Čekam i ostatak slika :D
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Čakali ,dočekali i nauživali se ovog lijepog Heregovačkog vrta.Hvala Tikvić.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hvala draga Free i ja tebi šaljem puno
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hvala Nona!
|
|
![]() |
|
jorgovan,
![]() Uploaded with ImageShack.us perunike, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno rascvjetani grmovi i drvca
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Svratila sam, s nekim predosječajem kaj bi me moglo ovdje dočekati !! A predosječaj me jako rijetko prevari, srce mi opet veliko kao planina od ove miline !! Lijepi vrući pozdravčić šaljem mojoj dragoj tikvić !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovdije se vidi visteria, koja se popela na sami vrh judinog drveta i tek onada počela cvijetati ( sedam godina nakon sadnje) ![]() Uploaded with ImageShack.us rododendron, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Dragi moji šetači znam da me dugo nije bilo. Mnogo posla, a malo vremena!!
Uspjela sam nešto i poslikati: forzitia ![]() Uploaded with ImageShack.us ukrasna jabuka ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us judić, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Tikvic,ja vjerujem da ces nas iznenaditi uskoro necim novim iz tvog vrta...cekamo.....
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Tikvić hej probudi se
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Ma ja prosto ne vjerujem, da se u tvom vrtu ništa ne događa. Uspavala si se Tikvić
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
slikice.vapimo za slikicama
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Samo da se prijavim opet sam bila i uzivala u lepoti tvojih biljaka,ali daj nam nesto novo
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Obriši suze, draga !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga moja Free, to samo tebi može pasti na pamet
![]() Moram priznati da si me raznježila do suza ![]() |
|
![]() |
|
![]() Ovako ću da zasadim naše drvo prijateljstva, usred dvorišta, da pričaju priču o dvije prijateljice koje dijeli 7 brda i 7 dolina, al su još uvijek jedna pored druge !! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |