Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 38> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Ksan, lijepi su tvoji cvjetići. Baš si ih rasporedila ko nizove malih buketića.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Prava vrednica,imas ovde svega i svacega,moram pohvaliti kod tebe,a to sam videla na puno mesta,ono sitno kamenje koje si poslagala pored kaktusa,to tako lepo delujeeeeee
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na lijepim riječima Karmen, Osica, Jaca, Monna, Moon, Ljiljuš
![]() Ajama ne stignem ni ja zato i jesu slikice samo cvijeća a ne cijelog vrta, ali polako nazire se kraj. Samo što onda mogu ponovno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve si lijepo posložila, krasno
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
kod tebe je stvarno raskos boja.....predivno!......
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Hej draga, pa i ja imam takvu gošću na jezeru, da nije to ta tvoja?
![]() ![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Sve rascvjetano kod tebe,a i zgodna gošća
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sve je savršeno i lijepo okopano (mene to boli,jer ne stignem sve)
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasno ti je sve krenulo,samo sam prošetala.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ksan lijepi su ti cvjeteki a čaplja samo provjerava da li je sve pod kontrolom i da li ti to dobro radiš
![]() |
|
![]() |
|
Cvjetne moje prijateljice puno vam hvala na posjeti
![]() Belina nemam ja bambusa.. nekad sam maštala o njima ali ih nemam, mora da je netko drugi u pitanju ili sam ja nešto zaboravila ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opet sam navratila,a ono svega lijepoga
![]() Kako tvoji bambusi? |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Zgodnu i rijetku posjetu si imala što znaći da ti je vrt neodoljiv. Ptica ima ove godine zaista svuda. Juče sam se iznenadia kad sam vidjela rodu kako šeta između ljudi u parku pred Domom zdravlja.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ona ptičurina ti je odlična, baš super, da bar meni dođe tako nešto !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ksan draga, proljetnice su ti sve od reda predivne
![]() ![]() ljubice predivno izgledaju ...nema veze što ne mirišu kad su tako lipe.....niko nije savršen ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Po gošći se vidi da si u blizini netaknute prirode. A možda je došla u kontrolu da vidi kako napreduju radovi ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
puno boja i lijepi početak u tvom vrtu.
dugonoga gošča e prava manekenka! želim ti puno cvijeća a mi da uživamo u fotografijama iz tvoje lijepe Baranje. ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bome se vidi šta si jesenas radila i sadila!
Lijepo izgleda, nema prigovora. A tek nagodinu! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |