dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 139> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo, bravo, primjereni komentari, lijepo cvijeće,lijepe slike, vrijedna si, ažurna si ......bit će nešto od tebe
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Tačkaćica,
![]() Aralija, ![]() Moon, ![]() Hvala na posjeti cure! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kockavica, tulipani, šeboj
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Poderano ne poderano sve je lijepo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Prekrasne tulipane imaš
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ne skrivam, draga moja Bebi!
To ide sutra, kad vam budem pokazala terasu. A do tada, šaljem ti ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
A ne bi ti nama pokazala svoju mandevillu? Skrivaš je od nas radoznalih
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mali Kaktus, dobro mi došla i hvala na posjeti!
Carska kockavica je zaista lijep cvijet, uvijek i svugdje plijeni pažnju. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam prošetala i pogledala poderane tulipane.Mene je posebno dojmila kockavica,morat ću i ja jednu nabaviti.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Smail
![]() Slažem se s tobom. I ja bih voljela da tulipani cvatu cijelu godinu... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dadinice sve ti je lijepo, tulipani doista lijepi, vidi se da imamo sličan ukus poneke od tovjih prekrasnih tulipana imam i ja, najviše bi volila da cvatu cijelu godinu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Ajama
![]() Zaista sam se ulijenila, čak mi je i cvijeće poderano ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona
![]() Lale posebno volim, one su uz šeboje i Lepog Jovu cvijeće uz koje sam odrasla. Slavice ![]() Čast mi je što vjeruješ u moje pokušuje (iako još pomalo nespretne) da ispričam svoju cvjetnu priču. Anaida ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
joj dadinice nemoj samo kopati.počni malo šivati i krpati
tulipani su woooooow
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dadinice, redovito prošetam a manje redovito trag ostavim..
Tulipani su raznoliki i zaista lijepi!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga dadinice,
lijepo se popunjavaju tvoje gredice, ne znam koji tulipan bih izdvojila! ...bijeli, volim bijelo cvijeće jer vrtu daje posebnu ljepotu pogotovo u sumrak. ...ljubičasti, kraljevske boje i satenskog odsjaja! moram spomenuti i bakin šeboj-staro zlato, miris koji vrača u djetinjstvo i priča o biljkama sa kojima je rastao u starim slavonsko baranjskim vrtovima. lijepe slike na kojima vidim puno biljčica koje će uskoro pokazati svoju ljepotu i ispričati nam cvjetnu priču od koje smo do sada pročitali tek prvu stranicu! ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opet sam bila i imas prelepe Lale-Tulipane.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ljiljus
![]() Malac je opasnost, nema vršnjaka, stalno je sa odraslima i ponaša se kao kakav čiča. A zloooočest.... Ksan, a da je vratiš tamo gdje je cvala? Obje ćete biti sretnije. ![]() ![]() Vijolica ![]() Pa kad sam postala zaboravna ![]() ![]() ![]() Hvala vam, cure moje, na posjeti! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Ma da baš si ih mogla zakrpati
]krasnih li tulipana,a tek kockavica ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Procvijetala ti kockavica
![]() ![]() ![]() A tulipani ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |