Prkos - Portulaca grandiflora |
Odgovori | Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon može li se onda od takvih prkosa skupiti sjeme i posijati ih ili ne? Znaš li? |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislila sam da u mom vrtu nitko neće vidjeti pitanje pa sam ga postavila i ovdje još jednom hvala na brzom odgovoru |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nemaš brige Ksan,sve 5!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monestra, nisam obratila pažnju, gotov cvijet je jeftin pa nisam planirala sijati |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod nas ga nisam baš vidila,zato sam mislila da si ga možda probala sijati...
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo ljeto sam ga prvi puta kupila u mbm-u, cvijet ne traje cijeli dan, već u rano poslijepodne sezatvori, šteta, no bar ima zanimljivu boju listića
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene ga ima za kupiti koliko hočeš još sam se i sam pitao kakav je to novi cvjet i navodno da je trajnica tako su mi rekli prodavači te biljkice tj.prkosa.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon nema veze što ne traje cijeli dan,baš je lijep bez obzira što kratko cvate!
|
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neke forumašice s mog područja imaju a već godinama, no uvijek kupe novu biljku, rekle su mi da nije trajnica, a sd kad bi sespremila da li bi preživjela, to ne znam i neću niti probati, jer nemam baš mjesta za sklanjanje biljki preko zime |
|
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala svima !!!
Belina, ovaj tvoj "obični" je predivan !!! |
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obozavam ove cvjetice....a vasi su prekrasni!
|
|
munja
Novo sjeme Pridružen: 08 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ga imala prošle godine bio je prekrasan. Na zalost nisam ga slikala. Ove godine cu ga sijati. Jeli rano ili da sačekam još malo?
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još je rano i za sijat u sandučić , čekaj kraj veljače
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
upravo tako kako kaže aralija još je rano
prkos brzo raste i bilo bi prerano za sjetvu sada iako nije kasno za krenuti sa pripremama i sve osigurati na vrijeme
|
|
munja
Novo sjeme Pridružen: 08 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na savjetu i hvala na svim predivnim slikama i zanimljivostima koje vec danima citam na forumu
|
|
Desiree
Novo sjeme Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi put sam kupila sjeme prkosa i posadila ga početkom travnja. Nakon desetak dana je (napokon!) niklo i sad je pregusto. Hvala svima na zanimljivim savjetima, mislim da ću pokušati sa prijedlogom Nine22 i prepikirati nekoliko biljčica zajedno u malene crne čašice (iz plastenika) dok ne ojačaju. Jedino me zbunilo ovo nezalijevanje i gotovo nikakva prihrana???? |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Desiree ...a što te tu zbunjuje, biljka je takvih karakteristika, po obliku lista već se vidi da joj ne treba puno vode, a sve biljke baš i ne vole prihranjivanje, neke baš obožavaju škrtu zemlju.
|
|
Desiree
Novo sjeme Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry, bez ljutnje, kad mi je balkon na suncu veći dio dana (Dalmacija!!) gotovo sve što je u žardinjerama traži PUUUNO vode svaki dan. Razumijem da prkos ima mesnate listove ali temperatura zna biti nepodnošljiva. Ma, uostalom, kako su neki forumaši već primijetili "promatraš biljku pa po njenom izgledu i postupaš".
|
|
Odgovori | Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |