dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 139> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo, bravo, primjereni komentari, lijepo cvijeće,lijepe slike, vrijedna si, ažurna si ......bit će nešto od tebe
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Trudim se, draga Glikice, trudim se!
Uvijek sam bila dobar učenik, valjda neću ni sada podbaciti... Znaš, i ja k tebi provorim svaki dan, jedva čekam slike tvog vrta kad porihtaš kaktuse, mmmm... A bonsaići kad krenu... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prekrasno ti je proljetno cvijeće, posebno ranunkule. Izgledaju ko pomponi. Sve u svemu, veseli ti je vrt u ovo proljetno doba.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Malo sam opet navratila kod tebe da vidim što ima novoga. Tulipani su baš lijepi...Onaj poderani Rococo sam i ja pošle godine posadila i stvarno je divan. A oni crni.....pa stvarno nam proizvođeči ponekada zeznu stvar. Ja sam tako kupila neke tulipane vrste Darvin koji su na slici bili isti kao Rococo i naravno posadila ih jedne do drugih...kao da mi se slažu boje...Rococo crven, a ovi ispali roza sa zelenim. Ma....neće kod mene nikada biti usklađene boje...neka se šareni
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Dadinice uzivala sam gledajuci tvoje tulipane.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Anabistice, Obožavam proljetnice, zaista su vesele.
Sanja, greške se potkradaju i najboljima, ali nema veze kad nas jednako raduje sbeki cvijet bez obzira na boju. Pustolovko, drago mi je kad me posjetiš. Hvala vam na posjeti cure ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Hvala ti, Pustolovko!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno,posebno tulipani i narančasta carska kockavica
![]() |
|
![]() |
|
Dobrodošla Maris! Hvala
![]() Raduje me komentar vlasnice onolikog broja savršenih biljaka. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Da pokažem svoje blago iz malo drugačijeg ugla....
Pogled uz jutarnju kavu ![]() sa druge strane stalka ![]() pa moja ovogodišnja kombinacija izbliza ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Još koji detalj terase
![]() dvije "seke" uživaju na suncu ![]() ...naravno u društvu nezaobilaznih "zmajeva" |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pogled na terasu iz dvorišta
![]() ...malo drugačija kombinacija... (ja neodlučna) |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Detaljčići iz dvorišta
![]() (gromotulja je baš lijepa, zar ne?) ![]() karanfilčići su zgodni ovako "prizemljeni" ![]() a lespedeza krenula punom parom! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pa još malo.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I još malo....
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
ma s koje god strane da okreneš, sve mi je prekrasno!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
A ove malce vam moram pokazati... ovako maleni, a krcati cvjetovima, obožavam ih.
Ranukulusi ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I za kraj današnjeg raporta iz mog dvorišta predstavljam vam svoja dva vrtna patuljka.
Tetkine najdraže, najslađe, najrođenije ![]() Vanessa i Vanja |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala Ljiljus
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |