Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
koja ljepota kod tebe,predivno
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
Ovo je atentat na nasa srca
![]() |
|
ako
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ima i kod tebe poderanih tulipana,ali ima i onih koje si peglala prevrućom peglom pa se ufrkali.
prekrasni su,ali i ostalo cvijeće
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Leona,lale su ti prekrasne,ne znam koju bih pre pohvalila, ova resasta je kao karanfil, a i crna je prava lepotica,ma sve mi se svidjaju!
A ostalo cvece da ne pominjem,sve divno, rascvetano... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Iako je sve lijepo,šareno, rascvjetano,ali čipkasti tulipani su mi posebni ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ispeglani ili poderani svejedno tulipani- lale su predivni
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Koliko ti vrsta tulipana imaš, kao da si iz Holandije
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
I meni su za oko zapali tulipani jako ih volim,a tek kako mirisu uhh!Lijep ti sav cvjetnjka.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Hvala draga,kad mi kaze tako neko ko ima i bolje ja se malcice ![]() |
|
![]() |
|
Da,da ,samo dok ti pokazes svoje,a nadam se da hoces,videcemo onda ko vrsi atentat,hvala na poseti,i znam da ne treba reci koliko mi je drago. ![]() |
|
![]() |
|
Ajama,draga,ima svega kao i kod tebe svega prekrasnog,zato i jesmo tu da pokazemo nasu ljubav.Hvala ti na lepim recima ![]() |
|
![]() |
|
E,pa sta bih drugo ocekivala od tebe,hvala ti draga moja,i hvala na ovom sledecem postu jer si me bas ganula, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
E,moon,kad tebe vidim ovde na mojim stranicama osetim se privilegovano. ![]() |
|
![]() |
|
Bucka hvala i ja ih volim,idem i zavirujem po njima,ma to mi je onako bas gust ![]() |
|
![]() |
|
Aralija,naravno da je svejedno hocemo li reci tulipan ili lala vazno da je lep,i vazno je koliko mi je drago videti tvoje tregove ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |