Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 222>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 16:50
Mali katus....znaš li ti što nam radiš s tim špalirima kaktusa?
 A tek kad ti ruže počnu?
To je za mene nedostižan san!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 13:21
Draga, a zakaj si ti ''mali kaktus''? Ova zbirka zaslužuje i veliko ime: u stilu npr.Sulejmana: J.kaktus veličanstveni ili PBNP - puuuno bodlji a ne pikam smile188 Malo se zezam, ali...mislim da na ova 2 sajma nisam vidjela toliko kaktusa na jednom mjestu kao na ovim slikicama. Prekrasni su!!! smile91
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 12:25
Vidjela sam sve uživo draga i sada prepoznajem svaki cvijetak, kaktus, kutak i malenu ljepoticu. Naši su se muški tako lijepo ispričali i moj MM je oduševljen tvojim i njegovim doživljajima iz Sibira.
Drago mi je da sam te imala priliku uživo Hug
Tebi i tvojima puno pozdrava dragi moj mali kaktusiću smile79
Rijeka

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 21:35
Prekrasno...

ClapClapClapClapClap
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 14:28
 Kaktusi su za svaku pohvalu, kao i proljetnice smile71!! Mene su se posebno dojmila srdašca!!!!!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 12:59
Bozeeeeeeeeeeee,kaktusi smile227,bas lepo za videti,bravo....
ali i prolece je bas uveliko pokazalo svoje boje,prelepa ti je zuta Margareta ili je nesto  drugo.Clap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 12:25

Draga mala plavokosa djevojčica je predivna!

A tvoj vrtek kao i uvijek pun ljepote u svakoj biljci. Kaktusi impresivno izgledaju.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Ivany View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 347
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 06:59
Prekrasni su ti kaktusi,pogotovo ovak na okupu,a i prvi cvijetići su krenuli,baš je slatki ovaj mali koji se bori sa bodljama!  
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 06:43
Oho, vidim da si upicanila kaktuse, odlično !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 22:23
Uh koja urednost kaktusa a i proljetnica ma sigurno to ta mala glavica slaže, ti to nemožeš sigurno sama, preljepo je svratiti u tvoj kutaksmile78
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 22:16
Cvijeće je krasno, bujno...
Eh, kako i ne bi bilo kada ga nadgleda onako slatka mala vrtlarica!
Bako, imaš prekrasnu unučicu!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 22:13

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 22:08
Malo današnjih slikica

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 22:33
Za malu plavooku ljepoticu smile78
život je more
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 20:48
bome Nela i jest najljepši cvjetak, presltka je! prinova u obliku kaktusa je zanimljiva, sviđa mi se!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 16:38
predivno!Uzivam u tvom vrtu
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 00:26
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Gute Fee,ne sjećam se više gdje sam kupila kockavicu,bila je u onim vrećicama kao što prodaju tulipane.Ako je bilo gdje vidim kupit ću je za tebe.

Draga , ako to uspijes ali samo pod uvjetom da ti vratim troskove inace ne pristajem !   
                       blume-0490.gif%20von%20123gif.de%20Download%20&%20Grußkartenversand
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 21:42
Evo ti vrta,jos se tako ne moze nazvati ali su radovi u toku,samo mi macak pomaze.Prerano sam otkrila da kopam,cistim i sadim pa da se vidi taj nered a sljedeci put slikam samo kad bude kako sam je zamislila,bar donekle
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 10:23
nisam ni sumnjala da ti je vrt prekrasan, a unuka preslatka smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 08:46
Ova plavokosa ljepotica zasjenila je svu ljepotu vrta ipak je ona najljepši ukras u njemu,zbilja prelijepa curica.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.