Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 46> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
A to si bila ti bebolina sjećam se da je ntko ponudio nabavu ali sam zaboravila. :(
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Pod hitno moraš nabaviti veće vozilo.Prekrasne su a i žuta ljepotica,cijelo dvorište bit će ti u penjačicama
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
bebolina,
pratim ovu temu, skupljam tvoje savjete i sve si mislim - moram je nabaviti. ![]() |
|
![]() |
|
Obje su iz porodice dipladenija. Sundavilla ima manje listove i cvjetove a naraste u sezoni rasta do 3 m. dok mandevila izraste do 5m, s puno krupnijem cvijetom i listom. List mandevile je naboran a sundaville je gladak
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Bebolina, zbunjuješ me
![]() Ma, najbitnije ja da su one nama divne, krasne i da ih volimo
![]() Ove tvoje malene su prekrasne! Jel to iz reznica?
Inače čitam ja već dugo ovu temu, ali nisam lani imala hrabrosti orezat ih. Sad su vani 2-3 tjedna i napredak je vidljiv iz dana u dan, pa se nadam da ću se i ja uskoro imat nečim lijepim javiti.
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Moje bebe dipladenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bebe mandeville
![]() ![]() a neke već pokazuju prve pupove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Nisam ni sumnjala da se vas dvije nećete lijepo družiti
![]() Vidim da si je smjestila u teglicu taman po njenoj potrebi, super! Kad su u velikoj posudi svu energiju usmjeravaju na razvoj korijena, tad se slabije razvija nadzemni dio. Ovako će ti ona cijelo ljeto biti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Kad već davim.... da li je ona prva ( sa cvjetnim pupom) sandevilla, ili nešto drugo?
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Vidi Bebolina, privikla sam se na novu klimu i novu gazdaricu...
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |