Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dipladenia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dipladenia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 46>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 14:41
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Nebi se čudila da si i ovu ponesla LOLLOL

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 14:39
smile227bogme obara na prvu...... svaka čast predivne su
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 14:35
A to si bila ti bebolina sjećam se da je ntko ponudio nabavu ali sam zaboravila. :(
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 14:27
Šarena damicaThumbs%20Up

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 14:24
Sitna al' dinamitnaThumbs%20Up

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 14:23

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 14:23

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 13:42
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

Pod hitno moraš nabaviti veće vozilo.Prekrasne su a i žuta ljepotica,cijelo dvorište bit će ti u penjačicama Clap
No sikiriki, nisu sve za meneLOL To sam išla u nabavu za naše curke s cif-asmile73
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 13:40
Pod hitno moraš nabaviti veće vozilo.Prekrasne su a i žuta ljepotica,cijelo dvorište bit će ti u penjačicama Clap
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 12:39
To je žuta o kojoj već odavno ovdje zujimThumbs%20Up

...ovako je danas izgledalo moje dostavno vozilosmile96

Ima još dvije kištre na zadnjem sicuEmbarrassedo tome malo kasnijeWink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 21:04
Originalno poslano od člana Silvy Silvy napisao:

bebolina,
pratim ovu temu, skupljam tvoje savjete i sve si mislim - moram je nabaviti. smile169
Nećeš pogriješitismile79
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 20:56
bebolina,
pratim ovu temu, skupljam tvoje savjete i sve si mislim - moram je nabaviti. smile169
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 20:48
Obje su iz porodice dipladenija. Sundavilla ima manje listove i cvjetove a naraste u sezoni rasta do 3 m. dok mandevila izraste do 5m, s puno krupnijem cvijetom i listom. List mandevile je naboran a sundaville je gladak
Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 20:26
Bebolina, zbunjuješ me Embarrassed kaj nije već utvrđeno na ovoj temi da je  dipladenia=mandevila naziv roda, a npr.  Mandevilla sanderi 'Sundaville Red' naziv sorte? Ili sam ja opet nekaj pomiješala?

Ma, najbitnije ja da su one nama divne, krasne i da ih volimo smile71

Ove tvoje malene su prekrasne! Jel to iz reznica?

Inače čitam ja već dugo ovu temu, ali nisam lani imala hrabrosti orezat ih. Sad su vani 2-3 tjedna i napredak je vidljiv iz dana u dan, pa se nadam da ću se i ja uskoro imat nečim lijepim javiti.
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 18:08
Moje bebe dipladenieEmbarrassed

bebe mandeville

a neke već pokazuju prve pupoveThumbs%20Up
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 17:53
Hvala!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 16:06
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Kad već davim.... da li je ona prva ( sa cvjetnim pupom) sandevilla, ili nešto drugo?
Da,da, ono prvo s pupom je sandevillasmile71
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 16:05
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Vidi Bebolina, privikla sam se na novu klimu i novu gazdaricu...

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesmile126
Nisam ni sumnjala da se vas dvije nećete lijepo družitismile72
Vidim da si je smjestila u teglicu taman po njenoj potrebi, super! Kad su u velikoj posudi svu energiju usmjeravaju na razvoj korijena, tad se slabije razvija nadzemni dio. Ovako će ti ona cijelo ljeto biti smile170
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 15:58
Kad već davim.... da li je ona prva ( sa cvjetnim pupom) sandevilla, ili nešto drugo?
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 15:52
Vidi Bebolina, privikla sam se na novu klimu i novu gazdaricu...

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 46>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.