Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 94> |
Korisnik | |
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://imageshack.us/photo/photo/13/20130503104748.jpg/
evo mojih |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
Hvala ti :) nisam znala da se može i tako kupiti :) ja sam pola kile platila 24 kune :) eto, tamo piše mala žličica na 5 litara vode...znala sam da je premalo! :) par dana sam prihranjivala i to tako da sam po malo dodavala stalno u vodu...mislim da ću tako i nastaviti...tjednu količinu ću rasporediti na 7 dana i time ću i surfinije, i muškatle zalijevati :)
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
jedan do dva grama na litru vode ide.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kupujem krestalon na kg i na deset litara vode stavim dvije jušne zlice vrhom pune, u poljoapotekama se može tako kupiti i puno je jeftinije nego u kutijcama
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
Želim da mi netko s iskustvom korištenja kaže kako ga provjereno koristiti. Onako kako piše na uputama znam da je preslabo...i da bi trebala staviti više praha za bolje napredovanje...ali strah me isprobavati.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kristalon je jako dobro gnojivo
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Hvala Vam na odgovoru :) Jel koristi netko Kristalon?
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Željezo dodam jednom mjesečno preventive radi i to zalijem nikako preko lista, U zalivač od 5 litara dodam prehranu i jedan čep željeza
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Ja zalijem željezom samo onda kad primjetim da listovi postaju svijetliji,a cvijetovi nekako sitniji.najprije probam koprivu,a ako nije dosta onda kupim željezo
|
|
|
|
![]() |
|
A,željezo? isto samo polijevate?
|
|
![]() |
|
ja nikada ne prihranjujem preko lista.redovito ih gnojim kod polijevanja i to je sve,optrgavam ocvale cvijetove i to je sva njega.ukoliko ih napadaju neke bube-pošpricam
|
|
|
|
![]() |
|
Ja ne prehranjujem preko lista zbog cvijeta je moje je mišljenje da bi cvijet stradao , ali ako netko ima drugo mišljenje rado bi ga čula
|
|
|
|
![]() |
|
Jel bolje muškatle prehraniti preko lista ili preko korjena? I jel bolje zaliti željezom ili ga pošpricati preko lista?
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Hvala DianaS.
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
je ruzo bas tako kako kazes....i ja stavim škrtu šaku na svaku sadnicu.....nisam jos pokusavala balkonsko cvijece s tim gnojiti, ali nikad ne reci nikad
![]() za kale nisam znala...hvala ti na informaciji ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
monna
![]() meni je taj gnjoj odličan....sa njime gnjojimo i masline,višnje,loze i sve šta imamo u polju....i ja gnjojim sve u vrtu osim kaktusa.......prirodan je... triba dobro paziti da se ne pretjera.... jedna nepuna šaka u pitar ili ja kad iman vrimena onda stavin dvi šake u veliku bocu kokakole i mučkam ...kad se sve rastopi (možeš ostaviti i dan - dva) onda zaliti sa te dvi litre par pelargonija.....PAZI ako imaš kale - njih zagnjojiš jednom (npr sad) i više ne do druge godine.....kala je biljka koja ne voli puno gnjoja |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
u svakoj malo vecoj poljoapoteci ili vrtnom centru.....ja sam jesenas stavila pod ruze i super je, samo treba pripaziti jer je jace od kravljeg
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
DijanaS ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 14 |
MermaidDreamer prekrasne su ti pelargonije.... odlična boja!!!!
1111 ili netko drugi tko zna, gdje se nabavi to konjsko gnojivo u granulama? |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
pelargonie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
ja sam u utorak posadila svoje pelargonije ....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |