Klematis - Clematis |
Odgovori | Stranica <1 119120121122123 136> |
Korisnik | |
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi su divni :).
Dok ja svoju Warsawku dočekam...
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oči su mi, opet, ispale.
nego može jedno brzinsko pitanjce, tj. voljela bih neki stručan savjet, dok ne opipam puls svojoj, pošto je u tegli, plastičnoj, kiša ne može do nje, kako često zalijevam biljku (bojim se da ju ne bi presušila ili udavila.... savijet tipa: "gurni prst do prvog zgloba, pa zalij" će mi temeljno objasniti kupila sam i posebno gnojivo za klemantise, ima li tko kakva iskustva ?!
|
|
|
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(1)
|
,I ja se tako osecam kad vidim nesto lepo,a sto se pitanja tice...ja zalijem svaki dan i gledam da bude vlazna zemlja ne da pliva,jer i moj je u tegli-saksiji vec 3 godine,jer koliko znam vazno da su mu noge vlazne a krosnja da bude na suncu,kod mene je upravo tako i ne zalim se,no nadam se da ce neko ko ima vise iskustva bolje objasniti a ovde ih ima puno. |
|
MermaidDreamer
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, Leona31...gledajući tvog ljepotana, mogu se samo nadati da će i moj za tri godine izgledati barem upola tako dobro
|
|
|
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ti zelim da bude i lepsi i veci i cvetniji.... |
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mojeg-Mis Bateman |
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rembrant,prelep ti je,mada kod tebe i stap cveta,svaka cast,ocekujem i ostale tvoje lepotane.
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona--evo multi blue ovaj cvet obozavam Pogledaj sa desne strane Mis Bateman ima saksija malo se vidi ja lane polozio tri grane,i izgleda da se zakorenio,bojim se jos da odsecem od maticne biljke,dogodine cu,nigde ne zurim |
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da nigde ne zurimo,ja imam odsecene polozenice koje su pustile pupove,ali ne diram nista dok ne cveta,ali imam isto sa zilama koje sam dobila i na jednom ima cak pupoljak ali ne diram...ovaj ti je pun pogodak,kao ruza. |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepi su vam cvjetni ljepotani za koji dan bude i kod mene pokoji cvjetić.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mog, ne tako bogatog kao vaši ali ja mu se jako radujem. Ovo mu je druga godina.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karmen treba mu neka resetka,najbolje drvena, a moze i metalna, da bi mogao da ide u visinu,i koren da mu bude u hladu.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Rembrant, znam to, rešetku već imam samo nije postavljena jer se drži za ove bambuse, a i korijen mu bude u hladu, to sam osigurala. Hvala ti.
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karmen,Moona,prelepe boje
|
|
kuzminac
Novo sjeme Pridružen: 26 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pridružujem se |
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima,trebam mišljenje boljih znalca Klematisa od mene;prije mjesec dana posadila sam "Rouge Cardinale",lijepo je ispočetka krenio,dobio nove listove.Čini mi se da je u zadnjih par dana stao,vrhovi su mu jako tanki i nekako mi se čine da su se skovrčali a listići mi djeluju suho.Pipala sam zemlju,čini mi se da ima dosta vlage,nakon ovih kiša možda malo i previše.U čemu bi mogao biti problem?
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Odgovori | Stranica <1 119120121122123 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |