Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 407> |
Korisnik | |
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebolina što da kažem užas kad se sjetim kako je kod mene pretprošle godine padala tuča i bez obzira što su mi kaktusi pod krovom led nošen vjetrom mi je neke gadno izudarao.
Ne smijem ni pomisliti što bi bilo da su bili na otvorenom, kaktus juice vjerojatno. Zato sam odlučila da ih ne mičem ispod krova pa makar imala i manje cvjetova pošto me više od pola dana nema doma. Držim palčeve da se brzo oporave.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
a joj kao da je bio rat
![]() ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
![]() tužno je kada se tako nešto dogodi. |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Cure drage
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Ajme bebolina!!! Sada tek citam sta se dogodilo
![]() |
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Bebi ba šmi je žao, ali ne sumljam da uz tvoju pažnju i ljubav oni neće biti opet fit, ali kad s sjetim prošle godine s koliko ljubavi si ih nabavljala i njegovala dođe i meni da
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
I ja sam sjela i zaplakala kad sam ih vidila u kakvom su stanju, odmah mi je kroz glavu procirkulirala sva ona muka i ve one silne prepreke na koje sam nailazila dok ih nisam nabavila, pa onda ona silna pažnja koju sam im pružila da bi bili zdravi i cvjetni, i sve to padne u vodu za nekoliko trenutaka....
Večeras sam ih zlu ne trebalo stavila na sigurno, jer prognoza za nočas baš nije bajna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Bebolina, baš mi je žao! Toliko pažnje i ljubavi si im poklonila, uživala u svakom listiću i cvjetiću, a sad ovo! Da se to meni dogodilo, sjela bih i plakala od muke! Znam, nije to vinograd, salata, povrće ... nešto od čega se živi, ali to je biljčica uz koju si emotivno vezana, a tim je još gori osjećaj. Baš mi je žao!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma užas, toliko se brinemo o tim biljčicama, trenutak jedan i ode sve k jarcu !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad će im trebati vremena,ali vjerujem da će se kod tebe oporaviti!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() |
|
![]() |
|
Napuknute sam grane orezala, osušila papirnatim maramicama svaki cm biljke i rane namazala medom. Da ih nisam obrisala, svi bi oni bili crni, flekavi i jako ružni. Kad sam ih koliko toliko dovela u red, našpricala sam ih drinom, tako da mi sad preostaje samo čekanje.
Najviše je nastradao veliki uzgojen iz reznice (moja pijandura) grane s već nabreklim pupovima bile su svuda oko njega
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bebolina baš mi je žao, možeš li ih spasiti ? Ikako ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nemoj me zezat pa to će stići noćas i do nas , moram sklonit bar osjetljivo, uh baš mi je žao
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
A šta da vam kažem, zapuhao je oluji vtar i polomio nekoliko grana na susjedovom boru koje su završile na mojim teglicama s adeniumima. Još je toga stradalo, samo što sam na adeniume najosjetljivija.
Nekima su slomljene grane, neki su prignječeni, ma svašta nešto.
Baš sam ljuta, ljuta
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Šta ti se dogodilo?
![]() A ja se baš tjedoh pohvaliti cvijetićem. |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bebolina, žao mi je, nadam se da nije strašno! oporaviti ćeš ih ti brzo, znaš ti sa njima!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,prelijepi su
![]() Bebolina,o kakvom to nevrijemenu pričaš?
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |