Lantane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 31> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
![]() |
|
Nikako ,otišla mi je kad se bile one kiše,ostale su mi super,dvije vrste žutih,bjelo-žuta,naranđasta roza, i neka crvenkasta
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Štefice, kakva ti je ova crveno-naranđasto-žuta sad ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikice pazi sad kad je izneseš van da joj sunce ne sprži listove
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Morati ću biti češće na ovoj stranici,moja lantana još miruje..
Bravo Glikica ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
![]() |
|
Glikice
![]() Posijala sam nekoliko sjemenki ali većinom kako niknu tako i odu,rijetko koja je ostala |
|
![]() |
|
Prošle godine sam nabavila dvije lantane, lijepo su napredovale, cvale i uveseljavale me. Kako je došla jesen, po prerporukama što sam ovdje pročitala, uredno sam ih podrezala i ostavila na prohladnoj i ostakljenoj verandi cijelu zimu, uz povremeno zalijevanje.
Maloprije izađem na tu spomenutu verandu da obiđem biljke( a ima ih cijelo čudo), sunce zasjalo, termometar pokazuje 20 celzijanera i uz put zavirim u lantane, ne očekujući da išta vidim, jer one navodno jako kasno u proljeće krenu....kad ono ! Krenule obje !!!!!!!! Baš su me obradovale, prezadovoljna sam. |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ja sam svoje vani orezala... pošto je zima bila blaga, očekujem da bez problema probiju, kad su lanjsku preživjele, nema razloga da ne
a i one na balkonu u tegli ću orezati, čim se dokopam teglice i škara mislim da mi se jedna još jesenas osušila, zbog nezalijevanja |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
iskreno se nadam da ce moje zuta i bijela ove godine biti dobro..kupila sam ih prosle godine al nisam bas zadovoljna njihovim razvojem..moje zapelcane iz reznice su bile predivne i velike su narasle al te zuta i bijela su mi onak,prezivljavale..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Preljepa ti je žuta
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
ma nije
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
zar ti je lantana ostala vani u tegli? ne bojis se da ce propast ?
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Lantana u snijegu,jednostavno sam oduševljena a njom cvijeta neprekidno od ljeta prošle godine
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Koliko sam čitala o njoj ako je u cvijetnjaku, treba je spremiti prije prvih mrazeva na hladnij, svijetlo i prozračno mjesto (tep. od 5°-10°C). Ako je u vrtu, nadzemni dio se smrzne na temp. -2°C, no navodno u proljeće potjera ponovo iz korijena.
Tamo gdje temperature ne padaju ispod 10°C lantana će cvjetati tijekom cijele godine.
Moja malecka je još vani u cvijetnjaku na terasi, ima pupoljaka i cvjetova, noćne temperature padale su i do 5° za sada.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |