Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 137> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Mari, prekrasno je u tvom vrtu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jako lijepo meri, samo ne mogu skuziti jel jorgovan onaj plavkasti ili onaj tamniji ljubicasti?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
aralija, toni, moon, bucka123, agava1504, ljiluš, enrikova nona, Ivany, hvala svima na posjeti
![]() Lantana, svrati do mene u svibnju kad procvatu prve majske ruže ![]() Monna imam sada obje nijanse ![]() ..iako sam već opterećena žutilom, sedumapalmeri se tolko razbucao ove sezone, pa sad sam ga naslikavala još sa svih strana, a vinca major šarenolisna razveseli me svakog proljeća svojim nebeskim plavim ![]() ![]() [img=http://s13.postimg.org/h5979tu5j/DSC02282.jpg"> ![]() medvjeđi luk je isto već jako udomaćen i ukorijenjen ![]() ![]() žalfija će cvasti ![]() ![]() ah, opet žućo, u društvu sa zidnim lanilistom ![]() i plavooka ljepojka (vinca major šarenolisna) ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mari predivno šarenilo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pravo proljeće kod tebe.Prekrasan ti je sedum i medvjeđi luk.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divno
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasan je ovaj bijeli pakujac!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
samo da mahnem uživajući
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Predivno sarenilo,zuta boja je i moja boja volim zuto i plavo,lepo pijem kafu i odmaram oci....
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Lijepo ti se sve rascvjetava. Ono bijelo, treća slika odozdo - je li to rožac? Bijeli pakujac je prekrasan! A šeboja ćeš dogodine imati u različitim bojama.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mari, bijeli pakujac ti je prekrasan!
Jedan od najelegantnijih koje sam vidjela.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ja sam željela crveni, ali šta je tu je ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
valjda je rožac, ja ti ne znam te dalmatinske nazive ![]() šeboj sam podijelila mnogima, sad ja imam manje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
WOW koji pakujac. Divan je!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ah,Mari,koje lepote kod tebe...fantastično proleće u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |