Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 20:53
Wiz, ništa ne brini za tvoje paradajziće!
Jake su i temeljite biljke, dobro razvijene stabljike i u dosta velikom "kontejneru". Ni za 2 tjedna im se neće ništa dogoditi.
Dešavalo se već da sam sadila i 30-40 cm visoke biljke koje su bile u punom cvatu, i da su 98% preživjele presađivanje. Bitno im je da ih prilikom sadnje dobro zaliješ, da se okolna zemlja što bolje primi za zemlju u kojoj flanci rastu.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 21:58
Oprosti Wiz tek  sam sad došlepesala do tebe.....Za paradajziće ti mogu reći tvoji slobodno mogu van i kao takvi su najljepši za saditi , ni preveliki ni premali.....ja moram ponoviti gradivo i sijati ih iz početka, niš mi ne valjaju, otišli su nebu pod oblake, dugonje štrkljave i blentaste, neću ih takve!AngryAngry  Dobit će izgon iz plastenika i sijem nove, nadam se da će  ovaj puta biti mali, robusni i zdepasti.....EmbarrassedThumbs UpHeart
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 22:23
Wiz...paradajzići su ti extra,stabilni i čvrsti...k'o smile170
Moji su čak malo viši od tvojih pa ne brinem...posadiću ih narednih dana dok se prolepša vreme.
Ti si mi beše poslala one mini jajolike,kruškolike...posejala ja svo seme (i to skoro!) i niklo k'o četka,eno već teraju nove,prave listiće,rastu k'o iz vode...ostavila sam za njih posebno mesto u povrtnjakusmile79 
The impossible is often the untried.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 22:39
Da se nadovežem,pošto zaboravih da te pitam...trebaju li i ovi mini paradajzi puno mesta kao domaći Question nikad dosad ih nisam sejala i uzgajala pa ne znam kako s njima trebaEmbarrassedsmile113
The impossible is often the untried.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 00:54
Bettily..hvala ti što si me i ti utiješila..jedva čekam vikend da ih smjestim u vrt. a što se tiće mini  rajčica..one su ti robusne, rmolike, visoke, trebaš ih uokolo povezati (obujmiti) i rađaju ko lude..nikad kraja. Odlićni za sušiti u pečnici, pa u maslinovo ulje staviti. Imam puuuno sorti, svaku  godinu sijem po 5 novih sorti, moji ih obožavaju.
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 20:03
..evo još malo rajčica koje vape za presađivanjem...ovo je "Silbertane" rajčica i već je dobila cvijetove.

Click for a larger view                  "Ančka" 4 sadnice nagruvane u tetrapaku od 1l. grooooznoClick for a larger view
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 20:13
paprika gužvara...starinska sorta..njoj se ponajviše veselimClick for a larger view
Oa se cijela suši ili natrga na komadiće pa se samelje ili komad stavi u jelo, ima izuzetnu aromu, intenzivne crvene boje i jako fina, bolja aroma kad je suha, za sve namjene u pripravi zimnice i drugih jela. evo je osušeneClick for a larger view
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 20:18
..ovo su moje šparoge, nabrala sam to prije 2 tjedna, ogromne su a fiiine, aromatične, nestale u šubuLOL
  ..zacijelo ću sutra ako odom na grunt, nači opet gomilicu za branje...
Click for a larger view   Click for a larger view
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 00:50
Betty evo ti jedne sportivo Bettyke..ma vidi, drito u friško pokošen vočnjak se uputilasmile181
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 21:29
Draga.....Sve ti je super!!! Bravo...<33.... A ovu slibertanne rajčicu sam sijao i dobro je nikla....kakav je okus?smile79
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:56
Fiki, nemrem ti odgovoriti na pp..nikome. Veli da sam prešla limit od 150 poruka, a nema ih ni 10, sve sam obrisala. Da ne misliš da ti neću odgovoriti na tvoju pp...okConfused

Silbertane je izvrsna, ponavljam je ovu godinu opet...heheh
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:59
Jesi izbrisala poslane poruke? 
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:00
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Jesi izbrisala poslane poruke? 

Izlazni spremnik! 
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:01
jesam, sve ali nemogu ni adminu poslati poruku da mi pokuša srediti..molim te možeš mi ti poslati obavijest, vidim da je moon tu..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:02
Naravno" -----odmah
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:03
Fiki..uspijela sam
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:05
Ja taman mislio napisati poruku..."rješeno" Wacko...hehe.....ajde drago mi je! 
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:10
..odjednom je proradilo...aj fala Bogu da se s tim ne gombam, eee da, danas sam posadila ravno 100, rajčica...uuuubiiilooo me..kičma me boli a sutra još toliko...neznam lkak ću..opet četveronoške ko i daas...da..neg' reci mi kaj veliš za ovu rajčicu...imam je u vidu za iduču sezonu..
Tomat Gulliver
Novi rano dozrijevanje ploda rajčice s prijateljskom
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:17
Supač je....jesi ove godine sadila onu andine ?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 00:19
jesam ali naranđastu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.