wiz povrtnjak u malom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 68> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiz, ništa ne brini za tvoje paradajziće!
Jake su i temeljite biljke, dobro razvijene stabljike i u dosta velikom "kontejneru". Ni za 2 tjedna im se neće ništa dogoditi. Dešavalo se već da sam sadila i 30-40 cm visoke biljke koje su bile u punom cvatu, i da su 98% preživjele presađivanje. Bitno im je da ih prilikom sadnje dobro zaliješ, da se okolna zemlja što bolje primi za zemlju u kojoj flanci rastu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Oprosti Wiz tek sam sad došlepesala do tebe.....Za paradajziće ti mogu reći tvoji slobodno mogu van i kao takvi su najljepši za saditi , ni preveliki ni premali.....ja moram ponoviti gradivo i sijati ih iz početka, niš mi ne valjaju, otišli su nebu pod oblake, dugonje štrkljave i blentaste, neću ih takve!
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Wiz...paradajzići su ti extra,stabilni i čvrsti...k'o
![]() Moji su čak malo viši od tvojih pa ne brinem...posadiću ih narednih dana dok se prolepša vreme. Ti si mi beše poslala one mini jajolike,kruškolike...posejala ja svo seme (i to skoro!) i niklo k'o četka,eno već teraju nove,prave listiće,rastu k'o iz vode...ostavila sam za njih posebno mesto u povrtnjaku
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Da se nadovežem,pošto zaboravih da te pitam...trebaju li i ovi mini paradajzi puno mesta kao domaći
![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Bettily..hvala ti što si me i ti utiješila..jedva čekam vikend da ih smjestim u vrt. a što se tiće mini rajčica..one su ti robusne, rmolike, visoke, trebaš ih uokolo povezati (obujmiti) i rađaju ko lude..nikad kraja. Odlićni za sušiti u pečnici, pa u maslinovo ulje staviti. Imam puuuno sorti, svaku godinu sijem po 5 novih sorti, moji ih obožavaju.
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..evo još malo rajčica koje vape za presađivanjem...ovo je "Silbertane" rajčica i već je dobila cvijetove.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
paprika gužvara...starinska sorta..njoj se ponajviše veselim
![]() Oa se cijela suši ili natrga na komadiće pa se samelje ili komad stavi u jelo, ima izuzetnu aromu, intenzivne crvene boje i jako fina, bolja aroma kad je suha, za sve namjene u pripravi zimnice i drugih jela. evo je osušene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
..ovo su moje šparoge, nabrala sam to prije 2 tjedna, ogromne su a fiiine, aromatične, nestale u šubu
![]() ..zacijelo ću sutra ako odom na grunt, nači opet gomilicu za branje... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Draga.....Sve ti je super!!! Bravo...<33.... A ovu slibertanne rajčicu sam sijao i dobro je nikla....kakav je okus?
![]() |
|
![]() |
|
Fiki, nemrem ti odgovoriti na pp..nikome. Veli da sam prešla limit od 150 poruka, a nema ih ni 10, sve sam obrisala. Da ne misliš da ti neću odgovoriti na tvoju pp...ok
![]() Silbertane je izvrsna, ponavljam je ovu godinu opet...heheh
|
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Jesi izbrisala poslane poruke?
|
|
![]() |
|
Izlazni spremnik!
|
|
![]() |
|
jesam, sve ali nemogu ni adminu poslati poruku da mi pokuša srediti..molim te možeš mi ti poslati obavijest, vidim da je moon tu..
|
|
|
|
![]() |
|
Naravno" -----odmah
|
|
![]() |
|
Fiki..uspijela sam
|
|
|
|
![]() |
|
Ja taman mislio napisati poruku..."rješeno"
![]() |
|
![]() |
|
..odjednom je proradilo...aj fala Bogu da se s tim ne gombam, eee da, danas sam posadila ravno 100, rajčica...uuuubiiilooo me..kičma me boli a sutra još toliko...neznam lkak ću..opet četveronoške ko i daas...da..neg' reci mi kaj veliš za ovu rajčicu...imam je u vidu za iduču sezonu..
|
|
|
|
![]() |
|
Supač je....jesi ove godine sadila onu andine ?
|
|
![]() |
|
jesam ali naranđastu
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |